To je to što me zanima!

Vanja Mamić i djeca odselili se u novi stan u centru Zagreba

Iz Markuševca otišla u centar Zagreba. Vanja je novi stan uredila s puno ljubavi. Namjestila ga je minimalistički i pazila je da svaka soba ima dovoljno svijetla
Vidi originalni članak

Konačno mogu reći da sam sretna žena jer mi je sve ponovno sjelo na svoje mjesto. Uživam u srednjim godinama jer napokon znam što hoću i što neću tolerirati te što želim od života, kaže Vanja Mamić (38). 

Bivša supruga nogometaša Zorana Mamića (39) nedavno se s kćeri Ninom (17) i sinom Brunom (14) uselila u stan u središtu Zagreba. Uredila ga je, kaže, s puno ljubavi. Namješten je minimalistički, a Vanja je pazila da svaka prostorija ima dovoljno svjetla. 

- Iz kuće u kojoj sam živjela sama sam prenijela sve stvari. Nisam željela da itko dira moje fotografije, uspomene ili odjeću - objašnjava Vanja i dodaje kako većinu slobodnog vremena provodi na zagrebačkom hipodromu, gdje već godinama trenira jahanje. 

Prošlog tjedna pala je s konja. Nije se ozlijedila, dobila je tek nekoliko modrica na leđima. 

Vanja ističe kako ne voli ekstravagantnu odjeću, pa u njezinu ormaru ima više trenirki nego haljina. Tako je na otvaranju zagrebačke trgovine odjećom njezinih prijateljica, dizajnerica Kristine Burje i Ane Gudelj Marić, umjesto haljina, kupila dvije trenirke.

Opljačkali su je dok je bila u kući

Proljetos su im lopovi iz obiteljske kuće u Markuševcu odnijeli kameru, fotoaparat, ženske torbe, novčanike i sunčane naočale, ukupno vrijedne nekoliko stotina tisuća kuna. Vanja je bila potresena jer su kradljivci ušli u kuću dok su ona i sin spavali.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • tajnamoja 20.12.2010.

    38 godina i već dijete od 17. Rano je počela, zato je tako rano i završila.

  • deja987 19.12.2010.

    Ima se, moze se ma hvala Bogu da ti kupim bar sve sreca da mogu Ima se, moze se sve cu ti dati kol'ko kosta nek kosta ko ima taj i plati

  • carmina 19.12.2010.

    Kako ona misli zivjeti. Sluzbena alimentacija u Hrvatskoj nije velika, a djeca ce brzo i skolu zavrsiti. Hoce li i tada samo jahati, ili ce naci neki posao, ili ce naci nekog da jase?

Komentiraj...
Vidi sve komentare