To je to što me zanima!

Vanna i Boytronic opet zajedno, nakon 24 godine u Areni izvode hitove benda ET: Jedva čekamo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedinstvenu priliku da uživo prate ET special show imat će samo posjetitelji Vanninog koncerta života u Areni Zagreb. Pjevačica i Boytronic će na koncertu publiku vratiti u doba početka njezine karijere kada je ET je bio prava glazbena senzacija
Vidi originalni članak

Nakon duge 24 godine, Vanna Boytronic izaći će zajedno na pozornicu i prisjetiti se brojnih hitova ET-ja, potvrdili su na Narodnom radiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, jedinstvenu priliku da uživo prate ET special show imat će samo posjetitelji Vanninog koncerta života u Areni Zagreb.

- Te su pjesme dio repertoara, ali se u ovakvom društvu ne viđaju i ne čuju nikada. To je samo za Arenu, to je taj trenutak - otkrila je Vanna koja će 5. veljače održati koncert karijere pod nazivom 'Vanna, 30 godina-Puna memorija'.

Pjevačica i Boytronic će na koncertu publiku vratiti u doba početka njezine karijere kada je ET bio prava glazbena senzacija.

- Nema nervoze uoči koncerta. Mi smo previše toga 90-ih prošli zajedno, ali Arena je ipak posebna stvar. Za 30 godina Vannine karijere napravit ćemo sve najbolje što možemo - rekao je Adonis Ćulibrk Boytronic.

24 godine su prošle od Vanninog izlaska iz ET-ja, najpopularnijeg benda 90-ih. Njihovi hitovi poput 'Tek je 12 sati', 'Da ti nisam bila dovoljna' i 'Ne traži ljubav' do danas nisu pali u zaborav. I dalje se vrte na radijima, a slušaju ih i novije generacije. 

SPREMNA JE ZA ARENU ZAGREB Vanna najavila najveći koncert u karijeri: 'Zbog ove vijesti ne mogu spavati već mjesecima'

Vanna je otkrila i da im se brojni mladi plesači žele pridružiti u Areni Zagreb.

- Prijavilo se oko 100 plesača, što je puno previše. Došlo mi je plakati kad sam vidjela toliko ljudi koji žele biti na pozornici tog 5. veljače, kad netko tako energično pleše na tvoju pjesmu, na stare pjesme ET-ja - rekla je glazbena diva i najavila spektakl na pozornici.

- Dugo se spremamo za ovo, znamo što ljude veseli. Mi se tome jako veselimo, pomalo je sve već spremno, jedva čekam taj trenutak da krene - zaključila je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 11.01.2022.

    ET i Vanna ,to će biti super .

  • japanokinezjapano 11.01.2022.

    Vrdoljak je od nje napravio demode ženu. Sada sa 100 bojtronika nećeš biti cura iz Mirabela gdje sam te ja čuvao.

  • bree77 11.01.2022.

    U tom slučaju bi koncert trebao bit super....ako će uklopiti stvari od E.T.-a bit će predobro.....za dignuti atmosferu itd....

Komentiraj...
Vidi sve komentare