To je to što me zanima!

Vanna o teškim danima: 'Ne pomaže ni kad govorim o tome, ni kad pišem. Ne pomaže ništa'

Pjevačica je sa pratiteljima na Instagramu podijelila da se trenutačno nalazi u teškoj situaciji, mnogi su joj u komentarima pružili podršku
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (52) objavila je fotografiju na kojoj pozira sa psom koji je uginuo prije tjedan dana te je napisala dirljivi tekst u opis fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prolazi peti dan otkako se njeno predivno i savršeno srce prestalo boriti. Predivno i savršeno po svim kriterijima, osim po medicinskim. I to je sve što imam za napisati. Ne pomaže ni kad pišem o tome, ni da govorim o tome, ne pomaže ni kad mislim o tome. Zapravo, ne pomaže ništa. Aba, ljubav naša - napisala je Vanna.

Mnogi su se rastužili i pružili Vanni podršku:

POJAVILE SE FOTKE Vannina kći Jana (21) postala je model: Prošetala je Zagrebom u raskošnoj haljini s prorezom...

- Znam da je to sad nezamislivo i jos nije vrijeme...Njoj si pružila najljepši dom. I imale ste najljepše zajedničko vrijeme. A neki pesonja tamo žudi za istim. Kad budeš spremna, taj neki pesonja zakrpat će vam srce, a Aba će biti ponosna i sretna negdje okolo po dvorištu, samo ju vi ne vidite - napisala je u komentaru pjevačica Zsa Zsa (28).

- Grlim te draga, jako mi je žao - dodala je glumica Nives Ivanišević (41). 

Plesnjak na Prisavlju Vanna zasjala u kratkoj haljini, a plesala je i Valentina Walme
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zlatna Vuga 09.02.2023.

    A kakav vam je naslov, mogla sam misliti da se radi o psu, ali zvuči kao da joj neko od rodbine umro. I nije istina da je isto izgubiti čovjeka ili izgubiti životinju. Psa možeš zamijeniti drugim psom, mačku drugom mačkom, ali nijedan čovjek nije zamjenjiv. Za životinjom tuguješ, ja sam imala do sada šest pasa bez kojih sam ostala, plakala za njima danima, ali kao što je Sza Sza napisala, neki drugi čeka na tebe i opet ćeš voljeti i tu drugu životinju, a oni prije ostaju lijepa uspomena.

  • peroprco 09.02.2023.

    Nek ti Vrdoljak sredi pokop na aleji velikana

  • 09.02.2023.

    molim, u ovom tjednu ,može li bez ovakve patetike, barem dok gledam oca koji drži ruku svoje kćeri između dva betonska bloka

Komentiraj...
Vidi sve komentare