To je to što me zanima!

Vardy i 'kraljica sponzoruša' dobili dijete: 'Stigla je curica'

Rebekah i Jamie zajedno imaju dvoje djece Finleyja i Sofiju, a iz prijašnjih veza Rebekah ima još dvoje djece - Megan i Taylor, dok Jamie ima kćerkicu Ellu
Vidi originalni članak

Presretni smo što vam možemo reći da je stigla naša curica. Becky i beba su dobro i preko glave smo zaljubljeni u novu članicu našeg tima - napisao je nogometaš Jamie Vardy (32) na društvenim mrežama. Sa suprugom Rebekah (37) dobio je curicu. Komentare su bile pune čestitki. 

Ime kćerkice još nisu otkrili. 

Rebekah i Jamie zajedno imaju dvoje djece Finleyja i Sofiju, a iz prijašnjih veza Rebekah ima još dvoje djece - Megan i Taylor, dok Jamie ima kćerkicu Ellu

Rebekah je često privlačila skandalima. Tijekom godina stekla je titulu 'kraljice sponzoruša' u britanskim medijima, a nedavno je bila u središtu skandala kad ju je supruga Waynea Rooneyja (34), Colleen (33), optužila da medijima 'cinka' informacije o njenom privatnom životu. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga nogometaša u povijesti.

REBEKAH SE OPRAVDAVA Rat WAG-sica: Rooney napala Vardy da je 'cinka' novinarima

Pokćerka je DJ-a na BBC-jevom lokalnom radiju i često je javno govorila o svom teškom odrastanju. Tako je priznala da je živjela u socijalnoj ustanovi te da je seksualno zlostavljana kao tinejdžerica. Sa 16 godina napustila je svoj dom nakon niza svađa s roditeljima.

Nakon dva propala braka, bila je u vezi s nogometašem Lukeom Fosterom (34).On ju je kasnije optužio da je s njega 'napredovala' na nogometaša Leicestera Jamieja Vardyja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barba1 30.12.2019.

    Pa valjda je sa njim trudna ili mu se uvalila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare