To je to što me zanima!

Varja ispala iz Survivora: 'Dosta sam postigla, ponosna sam...'

Varja je tijekom rasprave na plemenskom vijeću nezustavljivo plakala
Vidi originalni članak

Izglasavanje Varje na plemenskom vijeću u 'Survivoru' bilo je očekivano, ali nakon njezine dvije pobjede u duelima, nije bilo toliko očekivano njezino ispadanje. Ipak, došlo je do onoga što crveno pleme od samog početka priželjkuje, a to je da ih Varja napušta.

'SURVIVOR' Alex u iščekivanju duela: 'Dat ću sve od sebe da se vratim i da se priča s Varjom ne ponavlja'

U duelu s Alexom, kojeg je nominiralo njegovo plavo pleme, Varja je izgubila i njezin plamen u Survivoru se ugasio.

- Moram priznati da mi je lakše. Dosta sam postigla i ponosna sam na sebe - rekla je Varja koja je tijekom rasprave na plemenskom vijeću nezaustavljivo plakala.

- Mislim da nije ljudski ophoditi se prema Varji na način na koji se prema njoj ponašaju crveni - izjavila je Matea te istaknula da jedan bod kojem doprinosi Varja na poligonu ne može utjecati na pobjedu ili gubitak u igrama.

NOVI DAN U 'SURVIVORU' Plavi tim pobijedio, a crveni želi izbaciti Varju: Držimo se taktike i tome se ne treba čuditi...

Varja je ispričala kako se u plemenu govorilo o tome hoće li izglasati nju ili Ognjena, zbog spletke koju je napravio. Ona je plemenu priopćila da je pametnije da izglasaju nju za duel, jer će Ognjen više doprinijeti u igrama za hranu.

- Glupo mi je da ideš u igru opuštenije i izgubiš, da bi nekoga izbacio - komentirala je Matea crvenom timu.

- Da je Varja u vašem plemenu ne bi tako pričala. Da je Varja u vašem plemenu, odmah bi je izbacili - odgovorio joj je Vojislav objasnivši da su zbog njezine loše igre svi u crvenom plemenu gladniji od igrača u plavom timu koji konstantno pobjeđuje u igrama za hranu.

SLIJEDI NOVA IGRA ZA IMUNITET Jakob razočaran zbog glasanja u 'Survivoru': 'Muški članovi Alexa gledaju kao konkurenciju'

- Zašto gubiš igru da bi nekoga izbacio?! - pita se plavi tim, kojem nisu bila dovoljna objašnjenja o gladi u crvenom plemenu, međutim, drugo nisu dobili.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bjeli86 06.04.2024.

    Aleluja

  • V+V 06.04.2024.

    Baš slatkica , drago mi zbog plavog tima da ju od prvog dana podržavaju .

Komentiraj...
Vidi sve komentare