To je to što me zanima!

Vatikan Beatlesima nakon 40 godina oprostio grijehe

Engleski rock 'n' roll bend Beatles nedavno su dobili oprost od svih svojih grijeha od Vatikana, 40 godina nakon što su prestali svirati zajedno
Vidi originalni članak

Kršćanstvo će se smanjiti i nestati, a o tome ne želim raspravljati. Bio sam do sada u pravu, a pokazat će se da sam u pravu o ovom pitanju. Sad smo popularniji od Isusa Krista, a ne znam što će prije nestati, kršćanstvo ili rock and roll, izjavio je prije 40-ak godina slavni John Lennon. Iako se javnosti ispričao samo nekoliko dana kasnije, a katolička crkva oprost mu je dala tek prije dvije godine. Prije nekoliko dana oprost su dobili i ostali članovi skupine, Ringo Starr, Paul McCartney te George Harrison.
- Istina, uzimali su droge, živjeli neprimjerenim životom proizašlim iz uspjeha i slave, možda su čak bili i sotonisti.  Možda nisu bili ni najbolji primjer mladeži svog vremena, no sigurno nisu bili najgori. Njihove predivne melodije promijenile su glazbu, a i danas pružaju užitak slušateljima. Pitanje je kako bi svijet danas izgledao da nije bilo njihove glazbe - piše u poluslužbenom vatikanskom glasilu, a suglasnost za objavljivanje dao je sam Papa Benedikt XVI.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • possesed 12.04.2010.

    ILLUMINATI :))

  • boixos os 12.04.2010.

    prebalav sam da o tom sudim al meni osobno najbolji bend ikad..kakve ti pjesme imaju..nisu ih đabe puštali i u svemiru xD

  • hrvatović 12.04.2010.

    istina, bili su doista divlji i raspušteni, ali nikada, baš nikada, nisam čuo da je ijedan od njih optužen za pedofiliju, a kamoli osuđen zbog nečega takvog....... za razliku od djelatnika crkve, koja svoje neistomišljenike javno proziva i linčuje, za puno manja nedjela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare