To je to što me zanima!

Vatikan potvrdio: 'Blues Brothers' je katolički film

Film u kojem nakon što Jake izađe iz zatvora, s bratom okuplja bend da zarade novac za sirotište, Vatikan je doživio kao priču o sinu razmetnom...
Vidi originalni članak

Filmski klasik iz 1980. godine, koji ovaj tjedan slavi 30 godina postojanja, u vatikanskom službenom glasilu napisali su da je to katolički film. Radnja se odvija oko dvojice braće koji su 'Božijoj misiji'. Oni, nakon što jedan od njih izađe iz zatvora, okupljaju bend kako bi skupili novce i spasili njihovo sirotište u kojem su odrasli. U glasilu su naveli i nekoliko primjera zašto se film može smatrati katoličkim, a radnja je postala simbol biblijske priče o razmetnom sinu. U filmu glume John Belushi i Dan Aykroyd.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Determinator 19.06.2010.

    Boli me ku.ac što Vatikan misli i progovara! Pun mi je kufer toga da se ti prćulinci u haljinama miješaju u život ostatka svijeta nakon svih svojih laži i objeda! Također, ne zanima me dobro koje čine jer dobro može činiti svatko. Kako oni čine i dobro i zlo, tko su oni da ih slušam kada su isti kao i ja osim što nisam pedofil, lopov i lažljivac, manipulator, zaglupljivač i tome slično!

  • man_u_francesco 19.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • veselica 19.06.2010.

    Božjoj misiji, a ne Božijoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare