To je to što me zanima!

Vatroslav Tijan progovorio je o razvodu od Valentine: Ona želi luksuz, a nema ni za garsonijeru

Nakon što je Valentina izjavila da se razvodi, Vatroslav je sada progovorio o kraju braka te otkrio da ne želi dati samostalno skrbništvo bivšoj partnerici s kojom još uvijek živi u istoj kući
Vidi originalni članak

Par koji se upoznao i zaljubio u emisiji 'Ljubav je na selu', vjenčao se, no ipak njihov brak nije imao sretan kraj. Naime, Valentina Kordić (30) je potvrdila da se ona i Vatroslav Tijan (45) rastaju, a i Vatroslav je za Večernji list progovorio o cijeloj situaciji. 

- Ne dam joj samostalno skrbništvo. Nema gdje već godinu i pol, čekam da se odseli. Želi luksuz, a nema niti za garsonijeru - rekao je odlučno Vatroslav. 

IPAK NE FUNKCIONIRAJU Valentina iz 'Ljubav je na selu': Vatroslav i ja se razvodimo!

Valentina je također otkrila zbog čega je podnijela zahtjev za rastavu. 

- Vatroslav je taj koji je prestao imati odnose sa mnom i već godinu i pol ili dvije govorio javno da je rastavljen i mene zvao bivšom ženom. Rastavu sam podnijela ja kada sam shvatila da on jednostavno nije zainteresiran da budemo zajedno i da od toga više ne može biti ništa - ispričala je Valentina koja je papire za razvod predala još prije Božića prošle godine te je zatražila i samostalnu roditeljsku skrb.

- U trenutku kada sam predala papire za razvod naš sin Vito još nije bio dobio vrtić i tada sam tetama od kćeri govorila da bi se selili iz Istre. Zbog selidbe u okolici Splita tražila sam samostalnu roditeljsku skrb jer želim sama donositi odluke jer mi je to lakše - objasnila je.

Isto tako, Valentina je istaknula da joj smeta što njezin bivši suprug nije angažiran oko djece koliko i ona te govori kako sve sama radi oko njih, a da Vatroslav ne zna kada djeca imaju neke izlete, termine kod doktora ili slično. Također je izjavila kako želi imati što manje kontakta s njim nakon razvoda. 

Inače, nakon što se rodila ljubav u showu između Vatroslava i Valentine, par se odlučio vjenčati 2019. godine. U braku su dobili dvoje djece, no nažalost, njihov brak nije opstao.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Ita-rina 20.04.2023.

    Baš mi je žao. Činilo se kao idila, šteta. Iskreno.

  • Privatnik 20.04.2023.

    Zašto mnoge ne shvaćaju da nije dovoljno biti ljepuškasta? Nalete li na pametne, kao ovdje na Vatroslava, plan im pada u vodu.

  • LaTi 20.04.2023.

    e sad da javnost vidi da li će skrb dobiti nezaposlena i švorc insagramuša ili radišan otac. Nije Vatroslav Milan Popović,a bome Valentina nije Sevki ni do lista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare