To je to što me zanima!

Već 20 godina Anna Wintour nosi iste cipele, saznajte zašto

Sandale koje je Manolo Blahnik dizajnirao za urednicu, u prodaji će stajati 4500 kuna. Wintour ima nekoliko pari istih sandala da ne bi iste nosila dva dana zaredom
Vidi originalni članak

Cipele u boji kože za urednicu američkog izdanja časopisa Vogue dizajnirao je Manolo Blahnik (70), jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera obuće. Anna Wintour (63) toliko je zadovoljna sandalama koje joj je dizajner izradio po mjeri da ih stalno nosi. 

U istim su je sandalama fotografirali na modnim revijama, večerama, humanitarnim zabavama, u šopingu... nema te prigode za koju Anna ne obuje omiljene cipelice. Udobne su i zbog neutralne boje pristaju na sve odjevne kombinacije.

Sandale koje je Manolo dizajnirao za Annu sada će se pojaviti i u prodaji, a stajat će 4500 kuna i dolazit će u svim bojama. Novu kolekciju obuće Blahnik je predstavio ovog tjedna u Londonu. 

Manolo Blahnik, naime, svake sezone urednici pošalje paket s nekoliko identičnih parova cipela koje ona izabere. Anna ima pravilo da nikad ne nosi istu cipelu dva dana zaredom jer obuća treba 'disati'. Preferira poluotvorene cipele jer zatvorene, kaže, skraćuju nogu. 

Šefica Voguea Anna Wintour mrzi pjevačicu Lady GaGu

Idi na 24sata

Komentari 32

  • rain9 20.09.2013.

    meni nisu lijepe nimalo al svako sebi bira...

  • SanjaBogunović 20.09.2013.

    da, jasno je sve>treba učiti ljude osnovama....sve je točno (o boji, o tome da zatvorena cipela 'skraćuje nogu',da boja odgovara svim drugim odjevnim bojama, da sama boja vizuelno 'produžuje' nogu, da je dovoljno elegantna i da je stabilna, i da je model pete 'vječan')..dakle, sve je to NAGLAŠENO I SAVRŠENO TOČNO, osim što taj 'mali prst' bježi van iz sandale.kako su mnogi primijetili.....a na tome bi se i za manje pare, trebalo nešto u modelu promijeniti.....a što se tiče Aninog strogog oka, stvarno me čudi.KAKO ONA TO NIJE PRIMIJETILA...a ona bitrebala biti 'jedinica mjere' ZNANJA (estetskog). Eh, čudno do bola! (i ako i ima 'neki deformitet', a mislim da nema....ima rješenja i za to..vrlo bezbolnih i estetski savršenih! Samo, ljudi (mi koji nemamo)..ona će i dalje biti financijska modna manga...a mi koji nemamo, a 'vidimo'...ko' nas *ebe....ak nisi dobar trgovac. djaba ti 'tamo neki Isus' u glavi!...i Konfucijeve izreke i smisao za estetiku...sve je -djaba! (a zašto svi 'furt nekaj pišeme', 'pa, zate, kaj si po psihologima, smirime živce'..na taj način.....eh. života.....

  • muskarac 20.09.2013.

    prema ovoj zeni se triba stvarno imat postovanja (na stranu ruzne cipele) ... uf da ja bar mogu bit ka ona... moj uzor

Komentiraj...
Vidi sve komentare