To je to što me zanima!

Već mu je dosta? Nicolas Cage nakon četiri dana traži razvod

Nicolas i Erika bili su u vezi godinu dana, a potom su se oženili. Da brak neće završiti sretno bilo je očito i prilikom vađenja dozvola za njega. Holivudski glumac iza sebe već ima tri propala braka....
Vidi originalni članak

Samo četiri dana nakon što se u Las Vegasu tajno oženio, holivudski glumac Nicolas Cage (55) zatražio je poništenje braka s Erikom Koike (34). Nicolas i Erika bili su u vezi godinu dana, a potom su se oženili. Da brak neće završiti sretno bilo je očito i prilikom vađenja dozvola za njega. 

Britanski The Daily Mail došao je u posjed snimke na kojoj je glumac napravio poprilično bizarnu scenu tijekom procesa dobivanja dozvole u Las Vegasu, gdje je s okupljenima odlučio podijeliti neke stvari. 

BRAČNA (NE)SREĆA Pijani Nicolas Cage u bizarnom ispadu na sudu: Uzet će mi sve

- Ona će mi uzeti sav novac. Njezin bivši je diler - išao je naokolo i derao se Cage, dok je Koike djelovala poprilično smireno cijelom situacijom. 

 

 

Glumac je, tvrdi očevidac za britanski medij, bio najvjerojatnije pod utjecajem alkohola te neuračunljiv, ali čini se da je par na koncu potpisao potrebnu papirologiju. 

- Nisam te nagovarala na ovo - govori Erika Cageu na videu na što on pokušava smiriti situaciju odvlačeći ju sa strane. 

Holivudski glumac iza sebe već ima tri propala braka. 

Prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette (50), s kojom je bio šest godina u braku. Odmah nakon tog raskida oženio je Lisu Marie Presley (51), kćer Elvisa Presleyja. Taj brak potrajao je svega nekoliko mjeseci, a treća supruga bila mu je glumica Alice Kim (35) s kojom se vjenčao 2004., a godinu kasnije dobili su i sina Kal-Ela (13). Nakon 12 godina braka ipak su se rastali, a Cage ima još jednog sina, Westona Coppolu Cagea (28), kojeg je dobio s glumicom Christinom Fulton (51). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MEGHAN I HARRY KONAČNO OTKRIVENI: Nova kraljevska beba bit će djevojčica i zvat će se ovako?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 30.03.2019.

    I Ameri imaju B.. Novkovica

  • japanokinez 30.03.2019.

    Nikolas je davno pukao po šavovima, a da je proglasio bankrot to i ptice na grani pjevaju. Sada kada se nalije radi gluposti koje zapisuje i kada se otrijezni čita i odmah poduzima korake ispravka djela.

  • KristijanCro 30.03.2019.

    Odličan glumac,očajan muž :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare