To je to što me zanima!

Već tradicionalno 'skidanje': Nina prvi put pokazala haljinu

Na službenoj stranici Eurosonga objavljene su fotografije i snimka prve probe Nine Kraljić u Švedskoj. Haljina Juraja Zigmana tako je dobila i svoje prvo predstavljanje
Vidi originalni članak

Nina Kraljić (24) odradila je prvu probu za Eurosong u Švedskoj. Osim Hrvatske, probu su odradile i Grčka, Moldavija, Mađarska, Nizozemska, Finska, Rusija te San Marino. 

Na službenoj stranici Eurosonga, koja je pratila tijek proba, pišu da je Nina iskoristila već tradicionalni hrvatski trik skidanja jednog djela outfita. 

Kraljić se tako na pozornici pojavila u velikoj, pompoznoj haljini koja će, ranije je otkrio dizajner Juraj Zigman, svijeliti. Usred nastupa, prateći vokali skidaju joj 'gornji sloj', a njen outfit se pretvara u dugu, bijelu haljinu s perjem u kojoj se vidi i tetovaža na leđima. 

Zigman kaže da je na haljini radilo petero ljudi i to dva i pol tjedna. Zahtjevnu haljinu Nina nije ponijela sa sobom u avion, nego je tamo stigla dostavom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • montello 03.05.2016.

    budeli u top 10 bit će uspjeh ali teško

  • _Varešak_ 03.05.2016.

    Ne pamtim kada sam vidio nakaradnijiu goru haljinu.

  • 99roses 03.05.2016.

    prva haljina je lijepa, ali ova ispod se ne vidi, to je ipak proba, šećer na kraju...Nina lijepo pjeva, pjesma je dobra, držim fige za sreću...

Komentiraj...
Vidi sve komentare