To je to što me zanima!

Već zaboravio Charlize: Sean Penn na večeri s Minkom Kelly

Samo dva tjedna nakon prekida s Charlize Theron glumac Sean Penn snimljen je u društvu glumice Minke Kelly koja je prošlog utorka proslavila svoj 35. rođendan
Vidi originalni članak

Fotografije Seana Penna (54), glumice Minke Kelly i još troje njezinih bliskih prijatelja snimljene su prošli utorak u luksuznom francuskom restoranu u San Franciscu. 

Minka je slavila svoj 35. rođendan, a poveći račun platio je upravo legendarni holivudski glumac. Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s proslave, no nije dala do znanja da je bila u društvu Seana. 

- Noć za pamćenje, nadam se da ćemo je ponoviti svake godine. plesali smo cijelu noć, kupali se u znoju. Nije moglo bolje. Stvarno sam sretnica - napisala je na društvenoj mreži. 

Sean i glumica upoznali su se na jednoj humanitarnoj večeri.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 02.07.2015.

    zena kad prekine dugogodisnju vezu , kao sto je napravila Charlize , uhvati se za prvog koji joj uputi lijepu rijrc. kad je nakon nekog vremena uvidjela s kakvim luzerom zivi otkantala ga . a zna se koji je nasilnik.

  • Moslavka 01.07.2015.

    Mislim si da je Charlize saznala da ju vara i zato ga je napucala. Zao mi je da zenska pati a ovaj joj dodaje sol na rane, ali nista ne traje zauvijek. Nadam se da bude nasla covjeka koji ce joj biti dobar. Sean je bio los i svojoj drugoj zeni Robin a i Madonna nije bolje prosla.

  • nicolenicole 01.07.2015.

    Tu neznas vise tko koga..svaka veza tih " zvijezda" je ista..prvo se vole do neba , nakon godinu ili mozda malo vise nagli prekid i ubrzo sve krece ispocetka..ludilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare