To je to što me zanima!

Večeras spektakl na Bundeku, nastupit će legendarni Let 3...

Chill&Grill festival pokazao je da osim vrhunske klope i cuge, ima odličnu glazbu. Do sada je publika uživala u četiri koncerta, dok će večeras pozornicu 'zapaliti' legendarni Let 3...
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Bundeku večeras će u sklopu Chill&Grill festivala publiku zabavljati legendarni Let 3. Riječ je o rock sastavu iz Rijeke, osnovanom 1987. godine. Ovi rokeri imaju brojne hitove, među kojima su 'Ero s onoga svijeta', 'Dijete u vremenu', 'Tazi Ta' i drugi.

Vrhunske glazbe nije nedostajalo ni prethodnih dana. Led je 'probio' TBF, a pjevali su i Lili GeeU pol' 9 kod Sabe, dok je sinoć publiku na Praznik rada zabavljao Soul Fingers

Dobra glazba na Bundeku nastavlja se i sutra, posljednji dan festivala. Predviđeno je da Chill&Grill festival zatvore Kojoti i Nipplepeople, dok će atmosferu prethodno zagrijati bend Terminator

Sponzori

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

Vidimo se na Chill&Grillu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 02.05.2019.

    Bili u Samoboru na fašniku i rastjerali sve maškare.

  • zelenbostan 02.05.2019.

    ama počemu su ti, tzv. Let3 - "legendarni"??? Po pokazivanju penisa, po kipu "babin k***c", po ispaljivanju čepova iz anusa??? Ako se ne mogu nametnuti kvalitetnom glazbom, onda su probali ovim načinom, i za njih se zna jedino zbog tih gadarija. Inače, da ne opašu umjetne penise oko sebe, i te brčine, što se glazbe tiče, nitko nikada za njih ne bi čuo. To je inače stari prokušani recept. Još tamo 70-ih, osrednji rocker Alice Cooper se ničim nije isticao, glazba ispodprosječna, ali onda je počeo raditi slične gadarije....urinirati s pozornice po onima u prvim redovima (!), zaklati kokoš na pozornici, pa krvlju prskati (opet ove) jadnike u prvim redovima, itd..., i da to nije radio, nikada se za njega ne bi čulo.

  • maksip24 02.05.2019.

    Ovi valjda jedino i mogu skupiti respektabilnu skupinu ljudi kad je džabe upad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare