To je to što me zanima!

Večeras u 'X Factoru' Hrvatica koja je glumila u Hollywoodu

Već dvije nedjelje uživamo u nastupima i pjevačkim vratolomijama kandidata kojima je cilj da svojim talentom očaraju žiri i probiju se u dalje faze takmičenja
Vidi originalni članak

U novoj uzbudljivoj epizodi regionalnog “X Factora” gledatelji će vidjeti na koji način žiri provodi slobodno vrijeme na napornim snimanjima koja ponekad traju i 14 sati dnevno. Aleksandra je ove nedjelje bila inspirirana pa je svojim kolegama, uz pomoć Massima Savića koji ju je pratio na gitari, otpjevala pjesmu napisanu specijalno za njih.

Također, u novoj epizodi ovog popularnog showa vidjet ćemo kandidate iz cijele regije, a gledatelje čekaju i jako zanimljive životne priče novih kandidata.

Šarmantna Monika iz Crne Gore objasnit će žiriju kako se osjeća povodom urnebesnog nadimka Monika Harmonika, čut ćemo i kako pjeva  “globalni beskućnik” Luka, a gledatelji će uživati i u seksi nastupu 21-godišnje Katarine Ostojić koja radi kao konobarica od svoje 15 godine, kao i prelijepe manekenke Darije Srećković, rodom s Brača, koja je samo zbog “X Factora” doputovala iz Istanbula.

Posebno iznenađenje čeka nas na samom kraju kada će nastupiti čudo od tinejdžerke, Hrvatica Antonija Dora Pleško, koja se pored pjevanja bavi glumom i plesom, a sa samo 10 godina pronašla je put i do Hollywooda gdje je već pjevala u mjuziklu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kung fu panda 05.04.2015.

    hajde da vidimo malu baš je bila simpa u reklami za vodu

  • number1 05.04.2015.

    taj x factor je meni totalno bezveze ... zanimljivije su mi reklame od top shopa nego to

  • Marko222_1 05.04.2015.

    Bas me zanima sto su ovi pljuvaci napravili do svoje 15-te godine zivota???Apsolutno nista pa nemate nikakvo pravo glasa i povrh toga ispadate jadni i ljubomorni do bola s tim da ste samo sami sebi zanimljivi...Go Antonia :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare