To je to što me zanima!

Vedran Ćorluka: Moskva je divlji istok, to još nisam vidio

ŽIVI NA 60. KATU Nogometaš, koji se ljetos preselio u Rusiju, kaže da mu se sviđa novi život u prijestolnici. Nedavno se na 'fejsu' pohvalio svojim luksuznim stanom
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka (26) u Rusiji stanuje u luksuznom penthouseu zgrade u središtu grada. Stan ima 150 kvadrata, a iz dnevne sobe 'puca' pogled na grad.

Nogometaš, koji se ljetos preselio u Rusiju, kaže da mu se sviđa novi život u prijestolnici. Nedavno se na “fejsu” pohvalio stanom koji se nalazi na 60. katu strogo čuvane zgrade koja ima portira. Dobio ga je na korištenje od čelnika nogometnog kluba Lokomotiv. U njoj žive i njegovi suigrači. Namještaj mu je presvučen ljubičastim baršunom, a sobe odvajaju staklene stijene. Za emisiju “Provjereno” rekao je da ga u Moskvi najviše nerviraju nepažljivi vozači.

- Promet me izluđuje. Tko tu izdaje vozačke dozvole? To nisam vidio nikad u životu, ovo je divlji istok - požalio se Vedran. Dodao je kako je to grad u kojem je nemoguće biti bez automobila pa nikud ne ide pješice. Vedran vozi BMW 118d čiji osnovni model stoji oko 26.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • PatakVak 09.11.2012.

    -namještaj presvučen ljubičastim baršunom-hahahahahahahahahahaha,di ovaj živi???u kapuri??ahahahahahahah

  • Jedinstveni 09.11.2012.

    Bosanac se izgubio u Moskvi..Misli da mu je to Derventa...

  • chandler 09.11.2012.

    ma s njim bi bila i u kolibi :). prekrasan je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare