To je to što me zanima!

'Katarinu sam vidio jednom u životu, nikad nismo ni pričali'

Nogometaš Tottenhama demantirao je šuškanja o mogućoj vezi s Katarinom Banić. Dok ona nije imala komentar na sve, Vedran je rekao da priča nema veze s vezom
Vidi originalni članak

 Na šuškanja da se tajno sastaje s Vedranom Ćorlukom (24), Katarina nije imala komentara, no ipak nije propustila reći što misli o njegovom izgledu.

- Ćorluka je jako zgodan muškarac - rekla je aktualna Miss Hrvatske Katarina Banić (21). 

Nogometaš Tottenhama je trenutačno u Dalmaciji na pripremama s hrvatskom reprezentacijom, pa se, prema pričama, često viđaju. Vedran je cijelu priču demantirao.

- Ta priča nema veze s vezom, ja tu curu uopće ne poznajem. Vidio sam je jednom u životu na pet sekundi i nikad s njom nisam razgovarao. Iskreno nije mi jasna ni ova njezina izjava da nema komentara - rekao nam je Vedran Ćorluka. 

Prema šuškanjima, Katarina i Vedran upoznali su se preko prijatelja u noćnom klubu. Vedran je početkom godine prekinuo vezu s Ivom Buzov (24), a Katarina je nedavno okončala svoju vezu s nogometašem Emirom Spahićem. 


Idi na 24sata

Komentari 44

  • Faustina009 30.05.2011.

    Pa što bi Katarina trebala reći - pa rekla je da joj je Čorluka jako zgodan..I meni je jako zgodan , ali je puno premlad za mene :-))

  • Faustina009 30.05.2011.

    Čorluka je najljepši naš nogometaš..

  • TRINA 30.05.2011.

    a šta ova vata svaku šansu da izađe u javnost, da se o njoj piše.. pa i ono reklamiranje klistira, 'metode mršavljenja' ... ta bi sve za lovu napravila... pitate se zašto je rekla da nema komentara? pa jer gušta, jer jedva čeka takvu neku priču... da da koji intervju, da zaradi love... što da ne.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare