To je to što me zanima!

Vedran Mlikota zbog plesa mršaviji je šest kilograma

Mlikotina djevojka jedva čeka da zajedno zaplešu. Glumac dosad nije volio plesati i teško bi mu padalo kad god je zbog uloga morao zaplesati
Vidi originalni članak

Doista sam se ozbiljno prihvatio plesa. Vježbajući ples dva puta na dan po tri sata, u posljednjih mjesec dana izgubio sam šest kila, kaže Vedran Mlikota (40). Glumac dosad nije volio plesati i teško bi mu padalo kad god je zbog uloga u kazalištu morao zaplesati.
- Moja partnerica Marija Šantek odličan je pedagog. Uei me plesati, otvorila mi je svijet koji mi je dosad bio potpuno nepoznat i stran - rekao je glumac. Za razliku od Vedrana, njegova djevojka, glumica Nela Kocsis (39), odlična je plesačica i obožava plesati.
- Pokušavala sam ljetos s Vedranom plesati na svadbama i na proslavi njegova rođendana u Zagvozdu. Na žalost, nije mu baš išlo. Nadam se da neće prvi ispasti iz emisije jer bih voljela da dobro nauči plesati. Jedva čekam da sljedeće ljeto zablistamo na plesnom podiju u Zagvozdu - kaže glumica, koja zbog veze s Vedranom živi na relaciji Osijek - Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lilandaa 06.11.2009.

    osim dobre zarade naucit ce plesati, dovesti se u fit formu ...uopce nije lose za njih

  • PapaŠtrumpf 05.11.2009.

    Ples sa zvijezdama me zanima otprilike kao Polančecova ostavka

  • englez 05.11.2009.

    Jel ovo gospodin Drakula osobno ili...?????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare