To je to što me zanima!

Veganka sa sela: Želim ljudima pokazati da mogu biti slobodni

DAT ĆE SVE OD SEBE: Kandidatkinja showa ‘Večera za pet na selu’ Karla Bedžeti (25) voli kuhanje, jogu i motokros. U showu želi očarati druge kandidate. Ne boji se konkurencije
Vidi originalni članak

Ne bojim se ničega. Osim možda skakavaca. Konkurencija ne postoji, svi smo različiti, pa će tako i jela koja ću spremati biti drugačija od svih drugih, samouvjereno nam priča Karla Bedžeti (25), kandidatkinja novoga RTL-ovog kulinarskog showa “Večera za pet na selu”.

Ova slobodna umjetnica, kako sama sebe opisuje, u show se prijavila da bi mladima pokazala kako se hrani i pritom uživa u životu. Njena je prehrana specifična. Naime, Karla je veganka.

- Želim motivirati ljude i pokazati im da mogu slobodno živjeti i raditi ono što vole. Na mom jelovniku naći će se samo veganske namirnice, što znači da nema namirnica životinjskog podrijetla - govori nam Karla, koja inače jako voli kuhati. Najdraže joj je spremati sirove torte. To su, objašnjava nam, torte koje se ne peku. Niti jedna namirnica u njima nije termički obrađena.

- Namirnice koje koristim su organske, ne sadrže životinjske sastojke, gluten ili šećer. Moje torte su lako probavljive i zdrave za tijelo. Svi koji su ih do sada probali ostali su oduševljeni i tražili repete - kaže nam. Osim ljubavi prema kuhanju, Karla krije ljubav i prema brojnim drugim aktivnostima.

- Radim ono što volim i što me usrećuje. Uživam u motokrosu, jogi, tajlandskoj masaži, izradi torti, branju ljekovitog bilja, spašavanju životinja, volontiranju, boravku u prirodi, u društvu koje se okupi oko vatre, sadnji vrta, putovanjima, avanturama i adrenalinu. Kad mi se nešto radi, to i napravim. Slobodna sam i svaki dan stvaram sve više i više - priča Karla, koja je ujedno velika ljubiteljica tetovaža. Svoje tijelo ukrasila je nekolicinom tetovaža, za koje kaže da su dio njenog izražavanja i vjerovanja.

- Ne brojim ih i ne pričam o njima. Svaku sam napravila u određenom periodu života i svaka mi nešto predstavlja - ističe Karla i dodaje da nema najdražu tetovažu. Sve su joj jednako drage i posebne.

Veseli se sudjelovanju u kulinarskom showu. Smatra da će se svaki kandidat izraziti na svoj najbolji način i pokušati očarati ekipu.

- Volim isprobavati nove recepte i hranu te razne načine pripreme jela. Ne krijem neki poseban recept. Svakako ću dati sto posto od sebe, kao i u svemu drugome - zaključuje Karla.

Kulinarski show 'Večera za pet na seli' počinje s prikazivanjem od 27.svibnja u 21 sat. 

NEOBIČNA ODLUKA MEGHAN MARKLE: Sina će odvesti u Ameriku?

Idi na 24sata

Komentari 75

  • darko122 24.05.2019.

    Mene je uvjerila iz prve, vidim ona je slobodna od svega.

  • nnjmkd 24.05.2019.

    Voli raditi ovo ili oni, ali od čega konkretno živi? Koje je njezino zanimanje?

  • 24.05.2019.

    Nisam vegan, niti vegeterijanac al sam dobrim djelom presla na zdravu prehranu.. nisam debela, nirmalne sam debljine ( obzirom na godine)... i mogu reci da se moze svatko tko hove ovako hraniti.. masnoca ona koja nije zdrava mi je povecana i to je bio moj razlog.. cak mi je bolje vegansja prehrana nego vegeterijanska.. Nekad se pocastim van tog rezima al sve rijedje.. zdravlje sam stavila ispred svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare