To je to što me zanima!

Velika drama u kuhinji: Špiček priskočio u pomoć 'ranjeniku' Ottu

Treći dan selekcijskog tjedna ujedno je i najteži. Natjecatelje očekuje pravi kulinarski tempo jer moraju pripremiti čak tri jela unutar 60 minuta, a žiri će samo jedan par proglasiti najboljim
Vidi originalni članak

Jedan krivi potez rukom bio je dovoljan da se Otto, natjecatelj showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poreže nožem. No na setu nije bilo mjesta panici jer su mu u pomoć priskočili članovi žirija, koji se s ovakvim situacijama svakodnevno susreću.

- Otto, Otto… Pa kaj se dogodilo? Nisi pazio? Vidiš kako su ovi noževi oštri. Sad ćemo mi prvu pomoć obaviti, bez brige budite. Nije to velika rana. Sad ćemo je mi sanirati - smirivao je Tomislav Špiček zabrinutog natjecatelja Otta koji si je, u trenutku nepažnje, porezao prst dok je čistio cvjetaču.

Iskusni chef i član žirija showa u svojoj je dugoj kulinarskoj karijeri vidio brojne 'ranjenike' u kuhinji, ali je i naučio različite trikove kako brzo poviti rane. Svoj naučeni 'doktorski' zanat pokazao je i Ottu te mu u dva-tri poteza pravilno i u trenu zaštitio ozljedu, a Mateja Domitrović je bez ikakve dileme zasukala rukave i pomogla Ottovoj partnerici Nikolini u pripremi jela.

NIJE BILO ŠPIČEKA Kandidati se opustili: Servirali riblju kost i sirovu tjesteninu

- Daj, uskočit ću vam u pomoć! Ne možeš kuhati i raditi osjetljiv posao samo jednom rukom. Izgubit ćete puno vremena, a ovo je ipak izvanredna situacija - rekla je Mateja.

Treći dan selekcijskog tjedna ujedno je i najteži. Natjecatelje očekuje pravi kulinarski tempo jer moraju pripremiti čak tri jela unutar 60 minuta, a žiri će samo jedan par proglasiti najboljim i dodijeliti mu jedan, ali vrlo važan bod.

NOVE SNAGE U kuhinji nastala panika: Gdje je nestao Tomislav Špiček?

Kome će organizacija predstavljati najveći problem, a tko će se najbolje snaći u panici? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21.15 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 31.01.2018.

    ma opet ovaj show nije ni mjesec dana prošlo otkad je završio...

  • 31.01.2018.

    ovo ne lici na kuhara ni ugostitelja.. nego na beskucnika i klosara.... nebi volio da mi tom kosom i bradom prolazi iznad tanjura..

  • 31.01.2018.

    Ovoga ko da je neko tavicom opalio po glavi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare