To je to što me zanima!

Velika glazbena zvijezda 90-ih nastupit će uskoro u Zagrebu

Hitovi poput 'It's My Life', 'Sing Hallelujah' i 'Look Who's Talking' orit će se zagrebačkim klubom Boogaloo 2. ožujka, a uz Dr. Albana (61) nastupit će i domaća kraljica dance glazbe Ella
Vidi originalni članak

Za mnoge nikad prežaljena glazbena era, dance zvuk 90-ih, u orbitu je lansirala nekolicinu glazbenika koji još uvijek nastupaju i na koncertima okupljaju zavidan broj posjetitelja, željnih plesa i prisjećanja na neka druga, pomalo već davna, ali najčešće sretnija vremena. Jedno od takvih lica je i Dr. Alban (61), čije ja glazba obilježila spomenutu glazbenu dekadu. 

 

Hitovi poput 'It's My Life', 'Sing Hallelujah', 'Look Who's Talking' orit će se zagrebačkim klubom Boogaloo 2. ožujka, a uz švedskog DJ-a nigerijskih korijena nastupit će i Marinela Jantoš, poznatija kao Ella, domaća kraljica dance glazbe sa svojim nezaboravnim hitom 'Iza ponoći'. Ella se i dalje bavi glazbom, ali nastupa po svadbama i s uličnim sviračima, a pojavila se i u reality showu Farma. 

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

MANDI, PAPAGENO I OSTALI Kraljice dancea otkrile: Evo što danas rade zvijezde '90-tih

Dok Dr. Alban i dalje vrlo dobro zarađuje na svojoj slavi iz devedesetih te se aktivno bavi glazbom i u 21. stoljeću, Ella se uglavnom posvetila obitelji, a prije nekoliko godina u velikoj povratničkoj turneji s Ivanom Banfić (49) i Mineom (41) punila je dvorane po Hrvatskoj, također na račun dobro poznatih dance hitova. Početkom ožujka dvojac će udružiti snage i ponovno razveseliti mnoge.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 23.01.2019.

    Najjakiji komentar legendarnog radijskog voditelja(Švec-Radio 101)..veli:kad sam bio mali fakat me mucilo jel dr. Alban fakat iz Albanije... 😂😂😂😂

  • krunoslav2 22.01.2019.

    Dolazim.Nakon 15 godina u disco(lažem prošlo je 20).😉

  • mrTrobec 22.01.2019.

    Samo zvijezde na samrti dolaze u Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare