To je to što me zanima!

Velika ljubav: George Michael nije prebolio prvog partnera

Brazilac je bio HIV pozitivan i preminuo je prije više od dva desetljeća. Pjevač ga je upoznao na svojem koncertu 1991., a godinu dana kasnije započeli su vezu
Vidi originalni članak

I danas, nakon 23 godine, dođe mi da zaplačem. Bio je moj spasitelj, otvorio se pjevač u autobiografskom dokumentarnom filmu koji će izaći krajem mjeseca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoj život opisao je kao potpuni gubitak vremena. Priznao je kako se nikad nije oporavio od smrti svoje prve ljubavi, Anselma Feleppea.

Brazilac je bio HIV pozitivan i preminuo je prije više od dva desetljeća. Pjevač ga je upoznao na svojem koncertu 1991., a godinu dana kasnije započeli su vezu. Posvetio mu je pjesmu ‘Jesus to A Child’.

George Michael je preminuo lani na Božić. Njegovo beživotno tijelo pronašao je partner Fadi Fawaz (43).

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bree77 11.10.2017.

    Jesus to a child je prekrasna pjesma....neovisno kome je posvecena ima svoju dubinu i dotakne onog ko slusa,sve ostalo je nebitno.

  • škver 11.10.2017.

    Pa ima novih ljubavi,treba vremena!!

  • Milas_1 11.10.2017.

    Zločesti komentari a bio je darovit pjevač i voljeli smo njegove pjesme kao i pjesme Freddie Mercurya i što me briga koja je bila njihova seksualna orijentacija. Važno je samo koliko su nam zadovoljstva donijeli svojim pjesmama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare