To je to što me zanima!

Jennifer i Marc - velika sretna obitelj: Ne smeta mu njen 'mali'

Bivši supružnici skupa s novim partnerima proslavili su 12. rođendan Anthonyjevog sina Cristiana. Jennifer, Casper, Shannon i Marc 'fotkali' su se s djecom i uživali
Vidi originalni članak

Otkako su odlučili rastati se, par cijelo vrijeme naglašava da će ostati u dobrim odnosima zbog djece. Rastavila ih je navodno Marcova ljubomora, no čini se da su uspjeli prevladati sve zapreke pa zajedno sa svojim novim partnerima funkcioniraju kao velika, sretna obitelj. 

Jennifer Lopez (43) i Marc Anthony (44) zajedno su proslavili 12. rođendan njegova sina Cristiana kojeg ima iz braka s Dayanarom Torres. Na rođendanu je bio i Casper Smart (24) te Marcova djevojka Shannon de Lima. Na proslavi su bili i Max i Emme, četverogodišnji blizanci koje Marc i Jennifer imaju zajedno. 

- Hm.... ne znam bih li smjela pojesti ovaj slasni komad čokoladne torte.... da, sve sam smazala - napisala je pjevačica ispod fotografije koju je objavila na Twitteru. Osim što je objavila 'fotku' torte, objavila je i fotografiju na kojoj su svi pozirali zajedno.

Marc i Shannon zajedno su od siječnja 2012., a Jennifer je s Casperom od listopada 2011. i svi se, očigledno super slažu. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • maremi 10.02.2013.

    nek malo poprića sa demi..

  • sultanija_pusa 09.02.2013.

    velika sretna obitelj .....vic dana

  • bezinspiracije 08.02.2013.

    Fina torta. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare