To je to što me zanima!

Velika transformacija Gorana Navojca: Iznenadio frizurom, ali i figurom na festivalu u Puli

Goran sada nosi popularnu mušku frizuru kod koje je bočni dio izbrijan dok je na sredini kosa duža i začešljana unatrag pomoću gela ili voska
Vidi originalni članak

Pulski filmski festival ove je godine okupio mnoga poznata lica, a među njima je i glumac Goran Navojec (51). Film 'Nebesa', u kojem glumi Navojec u nedjelju je emitiran u Areni, a danas se emitira na Brijunima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od omiljenih domaćih glumaca pojavio se na otvorenju festivala s novim imidžem te se čini kako je izgubio na težini. Goran sada nosi popularnu mušku frizuru kod koje je bočni dio izbrijan dok je na sredini kosa duža i začešljana unatrag pomoću gela ili voska.

Navojec je inače poznat po tome da ne otkriva mnogo o svojem privatnom životu s javnosti. Ali prije nekoliko mjeseci je u intervjuu za Večernji list otkrio što je za njega prava ljubav. 

ODLIČNO RASPOLOŽENI Goran Navojec i Marija Škaričić na tržnici nasmijali prodavačice

- Ona o kojoj se ne priča - kratko je tada objasnio glumac.

Navojec i glumica Marija Škaričić (44) već su nekoliko godina u vezi i ponekad ih se može vidjeti zajedno na premijerama filmova i drugim događanjima.

Navojec je bio u braku s plesačicom Larisom Lipovac Navojec (45) do 2015. godine kada su se rastali. Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima te zajedno odgajaju sina Grgura (12)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kbi 19.07.2022.

    svaka cast...

  • max2017 18.07.2022.

    skup s bratom -pivski maneken........

  • JosipHDZ 18.07.2022.

    Kriza penzionerskih godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare