To je to što me zanima!

Veliki povratak Vesne Pisarović: Vratila je brojne obožavatelje u doba svojih najvećih hitova

Napunila je gotovo punu malu dvoranu Doma sportova, a u crnoj kombinaciji sa spremnim plesnim koracima vratila je brojne obožavatelje u doba svojih najvećih hitova
Vidi originalni članak

- Dobro večer svima, provest ćemo divnu večer skupa, hvala vam svima! rekla je razgaljenoj publici u zagrebačkom Domu sportova Vesna Pisarović koja je koncert ranije odgađala zbog pandemije, a više od desetljeća je nije bilo na glazbenoj sceni.

POGLEDAJTE VIDEO: 5 BRZIH PITANJA S VESNOM PISAROVIĆ

 

Legendarna pjevačica otvorila je koncert pjesmom ‘Tako mi nedostaješ’ Iduća pjesma pjesma bila je ‘Da znaš’, a cijela dvorana počela je pjevati uz Vesnu, koja je prepustila pokoji stih oduševljenoj publici. 

INTERVJU ZA 24SATA: Vesna Pisarović: 'Sviđa mi se Konstrakta, dobro je shvatila važnost scenskog performansa'

Napunila je gotovo punu malu dvoranu Doma sportova, a u crnoj kombinaciji sa spremnim plesnim koracima vratila je brojne obožavatelje u doba svojih najvećih hitova.

- Imam iznenađenje za vas. Ona je šarmantna, ranjiva i krasna osoba - najavila je Vesna Zsa Zsu na pozornici, a kasnije su stigli i Jurica Popović te Matija Vuica i otpjevali su Linđo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ilcommentatore 02.05.2022.

    đez

  • Cherylin 30.04.2022.

    Baš je super pjevačica, radila na sebi učila i putovala,nema forsiranja ničeg nepotrebnog..svu sreću u zivotu i karijeri

  • 30.04.2022.

    Super pjevačica

Komentiraj...
Vidi sve komentare