To je to što me zanima!

Veljača: Nisam tip glumice kojoj smetaju scene seksa

Jelena priznaje već devet godina posjećuje psihoanalitičara. Prvotni problem brzo je riješila, ali je nastavila ići jer joj se svidjela psihoterapija
Vidi originalni članak

Novinarka Dijana Supilo iz 'Urote’ mi je vjerojatno najbliža od svih likova koje sam dosad igrala. Dijelimo ovisnost o adrenalinu, ambicioznost i sklonost kompliciranim ljubavnim vezama, kaže Jelena Veljača (26). Snimati scene seksa s Robertom Kurbašom pod redateljskom palicom njenog tadašnjeg dečka Romana Majetića uopće joj, ističe Jelena, nije bio problem.
- U tom trokutu, Kurbaša - Roman - ja, pretpostavljam da se najneugodnije osjećao Kurbaša. Nisam tip glumice koja ima problema sa scenama seksa - rekla je Jelena.
Gluma joj je prva ljubav, ali prednost ipak daje pisanju.
- Napisala sam brojne kratke priče i jedan roman, ali ne znam hoću li biti dovoljno hrabra da ih objavim - otkriva scenaristica sapunica “Obični ljudi” i “Ponos Ratkajevih”, koje je radila s kolegicama Jelenom Svilar i Moranom Foretić.
- Svaka od nas ima lik s kojim se poistovjećuje. Meni je to Krsto Ratkaj. Počela sam ga pisati zamišljajući ga kao idealnog muškarca, ali ispao je sličniji meni nego Janku Popoviću Volariću, koji ga glumi - rekla je Jelena, koja je od jeseni u vezi s Jankom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • margy333 15.03.2008.

    a moja jelena tko bi tebe pozelio vidjeti u scenama seksa?!

  • horny26 15.03.2008.

    TKO ŽELI UOPČE SEXAT TOG KOSTURA?

  • entoni 14.03.2008.

    dobro, idemo dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare