To je to što me zanima!

Veljača uživa u ljubavi: Objavila je romantičnu fotku s dečkom...

Par se prvi put pojavio u javnosti prije nekoliko tjedana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na promociji glazbene slikovnice 'Divlja simfonija' Dana Browna
Vidi originalni članak

Glumica, scenaristica i producentica, Jelena Veljača (39), u vezi je s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52), Vitom Turšićem. Vezu su potvrdili u rujnu kada su objavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, a Jelena je sada objavila još jednu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što god da se dogodi uvijek pronađi način da voliš - napisala je u opis romantične objave na kojoj se ljube pod maskama. Trenutak su ovjekovječili na Plitvičkim jezerima.

Inače, par se prvi put pojavio u javnosti prije nekoliko tjedana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na promociji glazbene slikovnice 'Divlja simfonija' Dana Browna (56).

- Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav - rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju

BIVŠI KOLINDIN SAVJETNIK Veljača o novom dečku: 'Vito je iskren, udala bih se i treći put'

Na pitanje vjeruje li i dalje u instituciju braka i bi li se ponovno udala, odgovorila je potvrdno.

- Teško pitanje. Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek - poručila je.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME': Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 33

  • škorpija25 30.10.2020.

    Ovo se neda ni komentirati.

  • JusticeLeague 30.10.2020.

    ovo joj je pedeseta velika ljubav u životu.....

  • krkanADZ 30.10.2020.

    jedno je sigurno: Jelenin glavni kriterij je - ljepota !! :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare