To je to što me zanima!

Vergara na vjenčanju gostima nudila i infuziju za osvježenje

Sofia i Joe plesali su cijelu noć i ljubili se. Najplaćenija televizijska glumica svadbu je, navodno, platila tri milijuna dolara i htjela je da se svi gosti odlično zabave...
Vidi originalni članak

Sofia Vergara (43) na svom je vjenčanju pazila na svaki detalj. Svadba je trajala tri dana pa se glumica htjela osigurati da joj svi gosti ostanu na nogama. Zato je u pripremi imala i infuziju i medicinsko osoblje za sve one kojima treba osvježenje od tulumarenja.

Najplaćenija televizijska glumica za vjenčanje je, navodno, izdvojila tri milijuna dolara, a među slavnim gostima bili su Reese Witherspoon, Channing Tatum i Arnold Schwarzenegger. 

Za vrhunski tulum pobrinuo se Pitbull (34) koji je zauzeo pozornicu oko 1 ujutro, a nakon njega goste je zabavljao DJ Z-Trip, piše Daily Mail.

Sofia i njezin suprug Joe Manganiello (38) odlično su se zabavili. Gosti kažu da su plesali i ljubili se cijelu noć, a glumac je sa svojim kolegom Tatumom otplesao i točku iz filma 'Magic Mike'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • smo ja 04.12.2015.

    to je vjenčanje, a ne onaj ciganski cirkus od radodajke

  • Imperatrice 04.12.2015.

    Prekrasno, romantično, spontano...dokaz da i bogataško raskalašeno vjenčanje može imati dušu. Bravo mladenci i sretno vam želim

  • mazaluna 03.12.2015.

    Uzela nam je najljepšeg stripera, ali oženili su se gdje i Vlatkica pa se nadam brzom kraju tog braka,(ha,ha baš sam zlobna ali kad je tak.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare