To je to što me zanima!

Vergara uživa na Bahamima: Mužu poslala dirljivu čestitku

Nevjerojatan si. Tvoja strast za životom i sve što radiš su tako inspirirajući! Za još puno godina s tobom, sretan ti rođendan, napisala je Vergara suprugu za rođendan
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Moderne obitelji' Sofia Vergara (46) i njen suprug Joe Manganiello trenutno uživaju na Bahamima. Na odmoru je slavni glumac proslavio svoj 42. rođendan, a Sofia mu je odlučila čestitati i putem društvenih mreža.

Vergara je na Instagramu podijelila njegovu fotografiju bez majice i oduševila obožavatelje.

- Nevjerojatan si. Tvoja strast za životom i sve što radiš su tako inspirirajući! Za još puno godina s tobom, sretan ti rođendan - napisala je Vergara.

Ovo Sofiji i njenom suprugu nije prvi posjet Bahamima. U raskošnoj kući na plaži 'Casa Chipi Chipi' često ljetuju. Ovog ljeta je Sofia posjetila istu lokaciju i sa svojim prijateljicama. Pozirala je u moru, a bila je odjevena u crni jednodijelni kupači kostim u kojem je istaknula svoju figuru. 

Osim njenih šest prijateljica, na ljetovanju su im se pridružili i Vergarin kolega iz serije 'Moderna obitelj', Jesse Tyler Ferguson (42) sa svojim suprugom, odvjetnikom Justinom Mikitom (32). 

Vergara je već šestu godinu za redom proglašena najboljom TV glumicom prema 'Forbesu'. Dvije godine je bila u braku s prijateljem iz škole Joeom Gonzalezom (45), s kojim ima sina Manola (25), a 2015. je rekla 'da' Manganiellu. 

Proslavila se ulogom Glorije u 'Modernoj obitelji', zgodne supruge slavnog 'Al Bundyja', odnosno Eda O'Neilla (72). Danas se smatra jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procjenjuje na 120 milijuna dolara (oko 757 milijuna kuna). 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • plik 31.12.2018.

    mora da frajer opasno "radi"... sad očekujem barem nekaj slično od Frankice, Žanamarice, Sevke i slično... :)))

  • 1runner 30.12.2018.

    Preseravanje na nivou

  • Judita👥 30.12.2018.

    Oh how nice 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare