To je to što me zanima!

Vernon iz Britanije za 24sata: Kate? Licemjerno! Prvo su imali teorije, a sad joj žele privatnost

Fotografija za koju se ispostavilo da je "dorađena", samo ja razbuktala iskru sumnje, dok sve nije prekinula sama princeza od Walesa iskrenim i hrabrim videom u kojem govori o svojim zdravstvenim problemima
Vidi originalni članak

Nevjerojatna je ta licemjernost onih koji su na društvenim mrežama prije samo nekoliko dana iznosili teorije zavjere o Kate i njenom braku, a sada su prvi u redi koji pozivaju na privatnost, rekao nam je Vernon iz Liverpoola.

MNOGI SU ŠOKIRANI Bizarno! Lažni video dijeli se na društvenim mrežama: Meghan je umjesto Kate pričala o raku

Mjesecima se postavljalo pitanje gdje je Kate Middleton (42), špekulirao, iznosilo razne teorije, a engleskim tabloidima ne treba puno za špekulacije. Fotografija za koju se ispostavilo da je "dorađena", samo ja razbuktala iskru sumnje, dok sve nije prekinula sama princeza od Walesa iskrenim i hrabrim videom u kojem govori o svojim zdravstvenim problemima, odnosno karcinomu.

- Pretpostavljam da je njezina izjava iznesena prvenstveno zbog pritiska pod kojim su bile obitelj, ali i institucije. Izgledala je vrlo umorno i iscrpljeno, što nije iznenađujuće. Za Williama ovo nije nimalo ugodna situacija, supruga i otac se sada liječe od raka, što stvara dodatni stres za cijelu obitelj. Na drugoj razini, ona je sada omogućila puno više razgovora o bolesti  i liječenjima, ali ne samo u njenom slučaju - objašnjava nam iz prve ruke Vernon.

Prisjetimo se, Kate je bila podvrgnuta planiranoj abdominalnoj operaciji u siječnju, a zadnji put je viđena kako prisustvuje kraljevskom događaju u prosincu prošle godine. U petak je prekinula šutnju te priznala da joj je dijagnosticiran rak. 

ŽESTOKO KRITIZIRAO Ujak Kate Middleton opleo po Meghan Markle: 'Ona je jako loša za Harryja i cijelu zemlju'

Otkrila je da i trenutačno prolazi kroz 'preventivnu' kemoterapiju. Rekla je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da su ona i William sve držali u privatnosti zbog djece. Na početku videa se zahvalila na svim porukama podrške koje je primila tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Joza Prezaduzeni 24.03.2024.

    Po meni je Katica jedina normalna u tom debilnom coporu. Naravno tu se djeca ne racunaju

  • Orfej 24.03.2024.

    A zašto su to sve tajili?

  • mmmmmmm7777777 24.03.2024.

    Pa sve su oni krivi sta se prave grbavi -zive od toga da su javne osobe a vamo bi sakrivali privatnost -- trebali su odmah izjavu da je rak u pitanju i onda mir a ovako ajmo jos malo lajkova pokupiti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare