To je to što me zanima!

Vesela Minea obećala je ljetnu 'Razonodu' uz novi videospot

Protiv svojih principa ne mogu i htjela sam senzualan videospot, bez provokacija i golotinje, a opet moderan i ženstven. Pjesma je oduševila žene, kazala je Minea
Vidi originalni članak

Minein najnoviji singl i spot zove se 'Razonoda', a uživo će je predstaviti na skorašnjem CMC festival u Vodicama. Mineina nova pjesma autora Tončija i Vjekoslave Huljić već je osvojila slušatelje i radijski eter, a atraktivan videospot u režiji Ivana Mijića donosi božanstvenu Mineu kakvu još niste vidjeli. 

- Protiv svojih principa ne mogu i htjela sam senzualan video spot, bez provokacija i golotinje, a opet moderan i ženstven. Mislim da je Ivan pronašao pravu formulu i prikazao me u drugačijem svjetlu. Pjesma 'Razonoda' tekstom je posebno oduševila žene koje su se "pronašle" u stihovima "a kad' puknem onda puknem do kraja" i "odeš k'o klošar, a glumiš gospodu", jer je valjda svaka žena imala nekog svog klošara u životu. Nadam se da će i video spot senzibilitetom osvojiti i žene i klošare kazala je kroz smijeh vesela pjevačica, presretna zbog brojnih pohvala za novu pjesmu, kao i top formu, koje pristižu sa svih strana. 

Videospot je sniman u vojnom skladištu i na još par lokacija u Samoboru, a režiser Ivan Mijić dao je za snimanje izraditi i atraktivan rasvjetni element u obliku slova M koji će Minea iskoristiti i za predstojeći nastup na CMC festivalu kojem se posebno raduje. 

- Bit će to show za pamćenje - obećala je Minea.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kung fu panda 01.06.2015.

    već viđeno i to više puta

  • zttz 01.06.2015.

    Ako hoće uspijeti prvo mora snimit filmić

  • ToniBrekston 01.06.2015.

    ista "biiiiiiiiip" kao i rozga, severina i slicno ... al sta ces, drugo se u hrvatskoj ne prodaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare