To je to što me zanima!

Vesela vijest za obožavatelje: Po filmu 'Duh' snimat će seriju

Akiva Goldsman i Jeff Pinkner napisat će scenarij prema kojem će se snimati serija. Najnoviji projekt planiraju u studiju Paramount. Obožavatelji su oduševljeni
Vidi originalni članak

Žene koje nisu pustile suzu dok su gledale film 'Duh' vjerojatno su jako rijetke. Isto tako, malo ih je ostalo ravnodušno gledajući ljubavne scene koje su odglumili Demi Moore (51) i pokojni Patrick Swayze

Svi kojima je taj film iz 1990. na listi omiljenih razveselit će se kad čuju da će se po filmu snimati serija. Akiva Goldsman i Jeff Pinkner napisat će scenarij prema kojem će se snimati serija. Najnoviji projekt planiraju u studiju Paramount.  

O tome se mašta: Scene koje bi žene voljele uistinu doživjeti

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Neko_izvan_mase 14.11.2013.

    Film je bio vrhunski i ne sramim se priznati da je i meni izmamio pokoju suzu u oku. Malo me je strah da ta serija ne pokvari onaj sjajni dojam i onaj jedinstveni osjecaj koji film uvijek budi u meni koliko god puta ga pogledao...a vjerujem i mnogim drugima!

  • feba 14.11.2013.

    Često se događalo da su takvi događaji bili čisti promašaj.Svojom osobnošću su glavni glumci stvorili nezaboravan film i svaka zamjena bit će promašaj.

  • basketgirl 13.11.2013.

    zvuči zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare