To je to što me zanima!

Veselo, veselo... Jasmine se napila i svima pokazala grudi

PREVIŠE ŠAMPANJCA Već prvi dan u britanskom Celebrity Big Brotheru glumica Jasmine Waltz se napila i šokirala sustanare prostotama i pokazivanjem grudiju
Vidi originalni članak

Jasmine Waltz (31) je već prvu večer u Celebrity Big Brotheru pokazala što se može očekivati od nje. Glumica, i inače poznata po svom divljem ponašanju, svakako je opravdala svoju reputaciju. Na zabavi dobrodošlice popila je previše šampanjca i počela raditi kaos po kući.

Pokazivala je grudi, govorila prostote i općenito svima išla na živce, a što je bilo najgore nikako se nije dala nagovoriti da ode spavati. Njezino ponašanje najteže je palo Sam Faiers, koja je za nju cijelu večer bila vezana lisicama.

Iako je Sam preklinjala Jasmine da odu na spavanje, ova nije htjela ni čuti da je večer došla kraju pa se počela bacati po podu i izvoditi svakakve gluparije. Na kraju je Sam čak i pokušala leći, ali Jasmine se počela bacati i po njoj. Iako nikome drugome nije bila jako smiješna, američka glumica se izvrsno zabavljala i cijelo vrijeme je 'umirala od smijeha'.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • strmi007 08.01.2014.

    tako treba

  • UvijekRealan 07.01.2014.

    pa što ako je pokazala, da ja imam velikog i ja bi šetao gol!

  • 06.01.2014.

    vidi krave što ima dobro vime.. hahhaaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare