To je to što me zanima!

Veselo: Znamo gdje se provodi Mario Mamić sa suprugom Tijom u pauzama između ročišta

Tia i Mario u braku su od listopada 2017. godine. Javnost izbjegavaju, kao i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

Bračni par Mario Mamić (40) i Tia Mamić (38) nedavno je boravio u Grčkoj, točnije u Ateni.

Tamo su, među ostalim, uživali u noćnom izlasku te na koncertu grčkog glazbenika Nikos Vertisa sa srpskim košarkašem Tadijom Dragičevićem (37) i njegovom suprugom, dizajnericom i influencericom Sandrom Niketić, ali i njegovim bratom blizancem, također košarkašem Strahinjom Dragičevićem i njegovom suprugom Milenom.

Bivši košarkaši Crvene zvezde jako su povezani, te se često druže i zajedno putuju, a bliske su i njihove supruge koje zajedno imaju i modni brend. S njima su u društvu bila još dva para.

Sin bjegunca Zdravka Mamića (63) odlučio se za ležernu kombinaciju polo majice i bež hlača, dok je njegova supruga blistala u upečatljivoj cvjetnoj haljini golih ramena i dugih rukava. Kao uvijek, imala je besprijekornu šminku i frizuru. Sudeći po viđenom, veselo društvo se počastilo votkom.

BLIZU SU I TODORIĆI Mamićima su bivše 'otele' tajno selo. Na svoj 'dio' stavile rampu

Tia i Mario u braku su od listopada 2017. godine. Javnost izbjegavaju, kao i zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Iako je Tia neko vrijeme imala otvoren Instagram profil, trenutno joj je zatvoren, a zabranila je i bilo kakvo skidanje sadržaja s njega, bez prethodne dozvole.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, početkom travnja ove godine jedanaesti put je odgođena rasprava u opsežnom predmetu protiv braće Mamić i drugih optuženika u slučaju Dinamo. I ovoga puta razlog odgode je bio pokušaj branitelja Maria Mamića da izmanipuliraju početak suđenja.

Naime, odvjetnici Stanić i Mandić poslali su tada sudu dopis da ne mogu prisustvovati suđenju zbog ranije dogovorenih rasprava u Zagrebu, no sudac nije ignorirao činjenicu da je odvjetnik Mandić bio prisutan u Osijeku na zadnjem ročištu 27. ožujka i tada nije spomenuo da na sljedeću zakazanu raspravu neće moći doći, iako je tada već znao kojeg je datuma zakazana.

ŠTO KAŽU GRAĐEVINARI? Kuća, vinski podrum, bazen: Koliko je koštala hacienda Zdravka Mamića u Hercegovini?

Umjesto toga, iz odvjetničkog ureda Stanić i Mandić poslali su ispričnicu samo sat i pol nakon što je nova rasprava zakazana za 3. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • netko iz 2 mase 06.05.2023.

    taslači ti sad za negrom

  • Mali Perica11 05.05.2023.

    kao da je nekog briga gdje su i šta rade Mamići.

  • Kim_777 05.05.2023.

    Maškare od žena kak izgledaju.. nekad su žene bile prirodne ljepotice a ovo danas je horor, plastic fantastic!

Komentiraj...
Vidi sve komentare