To je to što me zanima!

Vesna Pisarović najavila veliki koncert u Ciboni u studenome

'Da sutra umrem', 'Jutro donosi kraj', 'Sasvim sigurma', samo su neki od hitova koje će Vesna pjevati pred zagrebačkom publikom
Vidi originalni članak

Vesna Pisarović (45) najavila je veliki koncert u Ciboni. Publika će 10. studenoga imati priliku čuti nezaboravne hitove 'Da sutra umrem', 'Sasvim sigurna', 'Jutro donosi kraj', kao i mnoge druge. Poznato je da Vesnu vole i starije i mlađe generacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čudesan je način na koje glazba povezuje generacije i koliko je zapravo bezgranična u svojoj biti. Onaj osjećaj kada na koncertima od prvog do zadnjeg stiha zajedno pjevaju tinejdžeri i moja generacija je riječima neopisiv i zapravo najljepša potvrda zašto se nikada nisam zasitila ovoga što radim - govori Vesna.

Podsjetimo, pjevačica je sa scene otišla 2005., na vrhuncu slave, a onda se vratila jača no ikada. 

POZNATA LICA U ZAGREBAČKOM KLUBU Jelena Rozga i Vesna Pisarović priredile su spektakl u Mintu: Evo tko je sve došao na zabavu

Njen koncert u Ciboni ovaj put ima i humanu notu, budući da je dio hvale vrijednog, društveno odgovornog projekta ‘Pokaži srce‘, koji već nekoliko godina skrbi o zdravlju mladih športaša kroz ciljane edukacije, kongrese, preventivne preglede i brojne druge akcije. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU: FRANO RIDJAN OTKRIO KOLIKO KOŠTA VODITELJSKI POSAO

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sunčana20 17.08.2023.

    simpatična najbolja od svih

  • ZG - KAJ 17.08.2023.

    Ruku na srce, zenska ima dva i pol hita...Uz zastitare, vatrogasce i rodbinu valjda bu 50-tak ljudi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare