To je to što me zanima!

Veza Nike i Zrinke već je u krizi zbog prekretnica u karijerama?

Zrinku čeka uloga u zagrebačkom HNK-u, no bila je na audiciji u Londonu. Niko ne zna hoće li novu sezonu igrati u Dinamu ili Queens Park Rangersima, piše Jutarnji
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar (29) ne zna hoće li se vratiti u London ili će ostati u Zagrebu, a Zrinka Cvitešić (35) ne zna hoće li ostati u Zagrebu ili će ipak 'ganjati' inozemnu karijeru. Veza nogometaša i glumice zbog toga je u krizi, piše Jutarnji list. 

Niko, naime, ne zna hoće li ga trener Queens Park Rangersa, Harry Redknapp, pozvati da igra u Londonu ili će odustati od toga zbog njegovih nedavnih ozljeda. Opcija broj dva mu je ostanak u Zagrebu gdje bi, kako piše Jutarnji, igrao u Dinamu. Zrinki će navodno ponuditi ulogu u zagrebačkom HNK-u. U adaptaciji 'Vučjaka' u režiji Ivice Buljana navodno bi trebala glumiti Evu koju je u TV seriji prema istoj drami tumačila Mira Furlan. Uz to, glumica je nedavno bila u Londonu na audiciji za novu ulogu. 

Nastavak romase, piše Jutarnji, neizvjestan je zbog prekretnica u karijerama Nike i Zrinke. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Živorad 24.07.2014.

    Znači propala Zrinki najavljivana velika karijera u New Yorku, sad će zaigrati na daskama HNK?

  • kornel 24.07.2014.

    A otac joj je baš proplakao na tv-u kako je njegova kćer sretna te je oduvijek bila kao netko tko će postići puno a eto ljubav propade,angažmana u Londonu nema i još će ona kucati na vrata tzv.hrvatskog glumišta za redovnu plaću!

  • fiore 24.07.2014.

    i šta ćemo sad?ja sam mislila ići na more,a sad ću suze proljevat,isčekujući rasplet!ubit će me čekanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare