To je to što me zanima!

Vice Vukov preminuo u 73. godini u bolničkom krevetu

Vice Vukov pao je niza stube u Hrvatskom saboru 17. 11. 2005. godine. Tri godine bio je u komi. Umro je u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti...
Vidi originalni članak

Vice Vukov pao je niza stube u Hrvatskom saboru 17. 11. 2005. godine. Nakon operacije glave pao je u vigilnu komu u kojoj se nalazio do smrti. Umro je srijedu u 73. godini života u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Rockfellerovoj ulici u Zagrebu. Dvije godine ležao je na odjelu neurologije u bolnici Sestara milosrdnica. SDP-ovu zastupniku Ivi Josipoviću tužnu vijest javila je Vicina kći Ivana (30). Obitelj ga je redovito posjećivala, pokušavala s njim komunicirati i puštala mu šansone i klasičnu glazbu pokušavajući u njemu pobuditi pozitivne emocije. Navodno će komemoraciju održati Udruga glazbenika.
- Jutros su mi javili iz bolnice da je mome mužu u šest sati ujutro stalo srce. Vice je umro u snu. Posljednjih nekoliko dana bio je vrlo raspoložen. Bio je nekako svjesniji. Nije s nama mogao razgovarati jer je bio u komi, ali mi smo imali dojam da nas nekako razumije - rekla je Vicina supruga Dijana Bulat Vukov.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sreca35 25.09.2008.

    Covjek umire onog trena kada ga zaborave.. Vice Vukov ce da zivi vjecno. Iskrena sucut obitelji. Neka mu je laka hrvatska gruda, ona koju toliko volio.

  • Bračanin 25.09.2008.

    Ti si bio i ostao ČOVJEK . Neka ti Bog da pokoj duši .

  • milan 24.09.2008.

    mozda mu sada na ispracaj dodje beogradska estradna zvijezda djordje marjanovic sa kojim se zbog svojih nacional-sovinistickih izjava zamjerio tadasnjem Yu-rukovodstvu i josipu brozu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare