To je to što me zanima!

Vicky će im se ipak pridružiti? 'Spajsice' pripremaju spektakl

Spice Girls pripremaju povratnički koncert u srpnju iduće godine, pišu britanski mediji. Iako je Victoria rekla da ne želi sudjelovati u ponovnom okupljanju, sada razmišlja da im se ipak pridruži
Vidi originalni članak

Spice Girls održat će povratnički koncert u srpnju 2017. godine u londonskom Hyde Parku te će na taj način proslaviti 21. godišnjicu grupe. 

Geri Horner (43), Emma Bunton (40) i Melanie Brown (41) nalaze se kod Geri gdje planiraju turneju. Iako je Victoria Beckham (42) prvo odbila sudjelovati u ponovnom okupljanju, sada će možda ipak razmisliti. 

- Imaju godinu dana isplanirati sve do zadnjeg detalja za spektakularni povratak. To bi bio koncert  godine - kazao je izvor blizak 'spajsicama' za The Sun. 

Mel B pak nije htjela otkriti jesu li glasine istinite. 

- Ne želim ništa reći, trenutno pregovaramo. U studiju sada snimam svoj samostalni album i na to sam usredotočena. Sve u svoje vrijeme - poručila je Melanie. 

Iako se već neko vrijeme priča o velikom povratku 'spajsica', Melanie Chisholm (42) je svojim prijateljima rekla da nema šanse da im se priključi i da od svega vjerojatno neće biti ništa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sir Crocodile 07.07.2016.

    to vec 20 godina govore...

  • jerkan23 07.07.2016.

    Fali para a

  • kornelija p 07.07.2016.

    Vicky je pre gladna da bi mogla pivat i plesat😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare