To je to što me zanima!

Victoria Beckham: Iako sinove nisam dojila, svoju kćer hoću

Supruga Davida Beckhama s nestrpljenjem očekuje rođenje svog četvrtog djeteta. Zbog kćeri će ostaviti posao na nekoliko mjeseci kako bi joj se potpuno posvetila
Vidi originalni članak

Victoria Beckham (37) danas ima rezerviran termin za carski rez. Treba roditi svoje četvrto dijete, dugo očekivanu djevojčicu. Otkrila je kako će nju dojiti, za razliku od sinova Brooklyna (12), Romea (8) i Cruza (6). 

Svojim prijateljima rekla je kako želi da ovoga puta bude sve drugačije, pa će čak par mjeseci prestati s poslom kako bi imala više vremena za brigu o kćeri. 

- Za moju kćer sve će biti prirodno i savršeno - rekla je Victoria svojim prijateljima koja je nedavno izvadila implantante iz grudi. Prijatelji supruge Davida Beckhama tvrde da je Victoria presretna zbog djevojčice koju će uskoro donijeti na svijet. 

 
Idi na 24sata

Komentari 15

  • tigerin 04.07.2011.

    da li je tu zenu ikada bilotko bilogdje vidio nasmijanu?

  • holden 04.07.2011.

    Ona imala silikone?!?!? Ona radi?!?!?

  • pernica 04.07.2011.

    baš mi je drago da će sad roditi kćerkicu, nakon 3 sina to mi je SUPER!!!! iako je pomalo iskompleksirana ova Victoria, anoreksična, umišljena! može joj bit!!!!!- mislim da je jako odlučna, brižna prema djeci, vjerna mužu jer zna da ne bi našla boljega.( čak mu je i nevjeru oprostila)..pohvalno je da želi imati brojnu obitelj, ionako imaju novaca previše- svejedno drago mi je da joj se ispunila želja te da će rodit kćerkicu!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare