To je to što me zanima!

Victoria Beckham iznenadila je fanove novom objavom: 'Ajme, jedva čekam tu kolekciju'

Victoria je izazovno pozirala u čipkastom grudnjaku i na društvenim mrežama otkrila kako 29. rujna stiže njena nova kolekcija parfema
Vidi originalni članak

Victoria Beckham (49) privukla je pažnju novom objavom na društvenim mrežama s kojom je najavila lansiranje svoje kolekcije parfema.

HARPER SEVEN Kći Victorije Beckham našalila se s maminim kuhanjem: 'Pa ti ne znaš ni pahuljice spremiti'

Bivša pjevačica i modna dizajnerica pokazala je utegnutu figuru u crnom čipkastom grudnjaku. Njezini crni pramenovi bili su zalizani u urednu punđu, dok joj je crni veo pokrivao lice.

Najavila je kako će kolekcija izaći 29. rujna, a njezini fanovi su uzbuđeni.

- Bude li miris kao i kod onog tvog prvog parfema, jedva čekam. Nikada nisam pronašla bolji miris od toga - priznala je jedna obožavateljica, dok je druga pohvalila figuru.

- Treniranje i disciplina se vide na ovoj ženi, pogledajte te mišiće - dodala je.

SKRIVALI SE Victoria Beckham otkrila: 'David i ja smo se morali nalaziti po parkinzima na početku veze'

Inače, bivša članica ženske pop grupe Spice Girls pokrenula je svoju modnu marku 2008. i počela prodavati proizvode za šminkanje 2019., pod okriljem brenda 'Victoria Beckham Beauty'.

Inače, u najavi svog Netflix dokumentarca Victoria i njezin suprug David Beckham otkrili su da su se upoznali na humanitarnoj nogometnoj utakmici 1997. godine, a nedavno su progovorili o prvom susretu tome što su tada mislili jedno o drugome.

- Išla sam na utakmice samo da ga vidim, iako bi neki to pripisali 'uhođenju' - rekla je Victoria i priznala je da joj je David zapeo za oko kada ga je nakon utakmice vidjela u prostoru za igrače Manchester Uniteda.

Bio je s roditeljima, a to joj se svidjelo jer je zaključila da je 'obiteljski čovjek'.

SVEKRVA JE NIJE VOLJELA Mama Beckham otkrila: 'Bojala sam se da će David izgubiti sve zbog Victorije, bio je zaluđen'

- Svi ostali nogometaši bili su za šankom, a on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima. Ja sam jako bliska sa svojom obitelji i svidjela mi se ta njegova obiteljska strana - prepričala je.

S druge strane, David je o njihovom prvom susretu jednostavno rekao da mu se Victoria 'itekako svidjela'.

Par se vjenčao u dvorcu u blizini Dublina 1999., samo dvije godine kasnije od prvog susreta, a sada imaju četvero djece - sinove Brooklyna (24), Romea (21), Cruza (18) i kćer Harper (12).

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD JE PSIHIJATAR 'LUĐI' OD TEBE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare