To je to što me zanima!

Victoria Beckham: Jako smo sretni i uzbuđeni zbog djeteta

Na Twitteru su joj čestitale prijateljice iz grupe Spice Girls u kojoj su nekad zajedno pjevale. Izostala je čestitka Geri Halliwel koja na toj društvenoj mreži nema profil
Vidi originalni članak

Glasnogovornica para priopćila je da je Posh trudna. Dizajnerici je na Twitteru prva čestitala Kylie Minogue (42). Uslijedile su čestitke Emme Bunton (34), Melanie Chisholm (34) i Melanie Brown (35) s kojima je Victoria Beckham (36) pjevala u skupini Spice Girls. Geri Halliwell nema profil na Twitteru pa je njena čestitka Victoriji izostala.

Supruga nogometaša Davida Beckhama (35) zahvalila im je i napisala da su ona i suprug presretni i jako uzbuđeni što će dobiti još jedno dijete. Slavni par zajedno već ima tri sina, Brooklyna (11), Romea (8) i Cruza (5). Victoria navodno priželjkuje kćerkicu.

Spice kids

Emma ima trogodišnjeg sina Beaua s Jadeom Jonesom i u svibnju bi trebala drugi put roditi iako su joj liječnici rekli da neće moći ostati trudna. Mel B prva je od Spajsica postala majka. Ima 11-godišnju kćer Phoenix i trogodišnju Angel koju je dobila u vezi s Eddijem Murphyjem. Mel C kćerkicu Scarlet rodila je u veljači 2009. godine. Geri je majka četverogodišnje djevojčice Bluebell Madonne.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • poison ivy 11.01.2011.

    Ona nema svoj profil i sad joj ne može čestitat, što ne postoje telefoni ili se ljude susretnu negdje, kao da će svijet propast ako netko nema svugdje profil. Ajde možda se napokon nadeblja, da ne bude ko mumija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare