To je to što me zanima!

Victoria Beckham šetala u vrtoglavo visokoj potpetici

Victoria Beckham (34) u Londonu je šopingirala sa svojim sinovima Brooklynom (9), Romeom (6) i Cruzom (3). David je u to vrijeme bio u SAD-u
Vidi originalni članak

Bivša spajsica na promociji svog parfema u New Yorku obukla je PVC čizme koje su imale "nevidljivu potpeticu". Samo nekoliko dana poslije, Victoria se uputila u shopping sa svojim sinovima Brooklynom (9), Romeom (6) i Cruzom (3).
Poznata trendsetterica obukla je crvenu haljinu, sunčane naočale i cipele kanadskog dizajnera Dsquared2 s vrtoglavo visokom metalnom potpeticom. Kako ne bi pala, za ruku je držala najmlađeg Cruza. Dok je ona kupovala sa svojom djecom u Londonu, njen suprug David odrađivao je trening sa svojim klubom L.A Galaxy koji svoju sezonu i nije počeo baš najbolje.
Dan kasnije viđen je na aerodromu Heathrow jer reprezentacija Engleske u subotu igra utakmicu protiv Kazahstana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kakapo 07.10.2008.

    dakle ova žena je bolesno opsjednuta samom sobom,kaj rađe ne potraži pomoć,em je anoreksična em je munjena!Upravo ju je prestrašno za vidjet! Što ti vrijede sve pare ovog svijeta kad si siromah u glavi?

  • svi_smo_doma 07.10.2008.

    Sve je to cijena slave!

  • black25 07.10.2008.

    Koja je to zapravo sirota. Što ti znači svo bogatstvo kada nemaš dovoljno pameti da ga iskoristiš za nešto pametno, niti dovoljno srca da da uopće možeš prepoznati pravu sreću. Bože me sačuvaj njenog života; vrvi kompleksima, sva je frustrirana, namještena..trčkara za bogatim mužem kao psić, a on ju vara (tj,varao ju je, što najčešće znači da vara i dalje), niti ta zna voljeti i uživati s vlastitom djecom, niti ju išta drugo zanima osim nje same...Katastrofa, stvarno je za žaliti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare