To je to što me zanima!

Victoria Beckham: 'Spajsice' su mi isključivale mikrofon

Isključivale su mi mikrofon na svim koncertima. Samo sam otvarala usta i morala biti lijepa. Čini se da sam danas ipak uspješnija u svemu što radim od ostatka benda, zaključila je Victoria
Vidi originalni članak

Nema boljeg primjera od mene da je izreka ‘tko se zadnji smije, najslađe se smije’ istinita. Možda sam bila najslabija pjevačka karika u bendu, ali moj glas se danas najbolje i najdalje čuje, rekla je Victoria Beckham (42). 

Nakon što je odbila pjevati na povratničkoj turneji benda Spice Girls, dizajnerica i supruga engleskog nogometaša Davida Beckhama (41) popljuvala je bivše kolegice.

- Isključivale su mi mikrofon na svim koncertima. Samo sam otvarala usta i morala biti lijepa. Čini se da sam danas ipak uspješnija u svemu što radim od ostatka benda - zaključila je Victoria, koja je u bendu dobila nadimak Posh (otmjena) Spice. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • webwritter 09.05.2016.

    Uspjela je upasti u bend pored hrpe talentiranih pjevačica samo zato što je bogato derište..a i sve ostalo je uspjela zato što A) rodila si se u imućnoj obitelji B) udala si se za nogometaša C) talent za odjeću imaš samo zbog dugogodišnje opsesije šopingom jer iskreno sumnjam da si "dizajnerica" u punom smislu te riječi, iliti ga ni gumb ne znaš prišit..

  • kung fu panda 08.05.2016.

    solo igračica

  • Bella Enna 07.05.2016.

    PoshSpice..ili Victoria... Uspjela si..to je važno.. Samo glavu gore!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare