To je to što me zanima!

Victoria ga čeka doma: David se potpisao djevojci na guzu

David i Victoria Beckham navodno imaju problema u braku zbog čestog partijanja bivšeg nogometaša. Usred glasina, David se s prijateljem odlučio na proputovanje SAD-om na motoru
Vidi originalni članak

Tijekom putovanja, Davida Beckhama (42) zaustavila je obožavateljica i zamolila ga za autogram. Istetovirana djevojka na sebi je imala kratke hlačice te je htjela da joj se potpiše na guzu.

Bivši nogometaš udovoljio je njenom zahtjevu, a uvijek prisutni paparazzi uhvatili su taj trenutak. Fotografije možete pogledati ovdje

David trenutno motociklom putuje SAD-om s prijateljom Derekom. Njegova supruga Victoria (43) ostala je u Londonu gdje radi na promociji svojih kolekcija cipela i torbi. 

Bivši nogometaš se uputio na avanturu usred glasine da su on i supruga pred razvodom. Navodno su si napravili sobe u odvojenim krilima u njihovoj golemoj vili. Razlog trzavica je, rekao je prijatelj blizak paru, Davidovo prečesto tulumarenje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Babyloader 27.07.2017.

    Nikad mi nije bilo jasno što je vidio u njoj...ona je u njemu vidjela bankomat.

  • emilzatopek 27.07.2017.

    Davideeee, ne vraćaj se doma nahebo si ko žuti!! Zveknut će te guja sa svojom brendiranom torbom s praga. Traži ovu malu gdje si se potpisao.

  • superrbellativ 27.07.2017.

    da, ceka ga. suze roni, u ocaju nista ne radi.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare