To je to što me zanima!

Victoria: Jako pazim na odgoj, ne šminkam se ispred Harper

Moja djeca imaju jako privilegiran život, ali ipak ne dobivaju sve što požele. Uvijek im pokušavamo naglasiti kako su sretni zbog svega što imaju, rekla je Posh
Vidi originalni članak

Iako je sama jako glamurozna i smatraju je za jednu od svjetskih ikona stila, Victoria Beckham (39) nikako ne želi da se njezina dvogodišnja kćer Harper Seven već sad ugleda na nju.  

- Uopće se ne šminkam kad je Harper u blizini jer bi me odmah počela oponašati. Zasad se oblači i ponaša kao dečkić zbog svoje braće - rekla je Posh.

Dizajnerica se prisjetila i trenutka kada ju je Cruz (8) pitao zašto je dobro biti slavan.

- Odgovorila sam mu da je dobro biti slavan jer onda imaš moć činiti dobre stvari. Tako smo počeli pričati i o humanitarnim donacijama, a Cruz je zaključio da će zbog slave moći među ljudima proširiti neke dobre poruke - otkrila je ponosna mama. 

Iako već sada vode takve ozbiljne razgovore, Victoria nikako ne želi opterećivati svoju djecu i nametati im neke društvene odgovornosti, najvažnije joj je da joj djeca budu sretna.

- Oni imaju jako privilegiran život, ali ipak ne dobivaju sve što požele. Uvijek im pokušavamo naglasiti kako su sretni zbog svega što imaju - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • jele112 31.05.2013.

    Bravo! Vjerojatno ni ne jede pred njom..... Mislim, ako jede uopće! Koja glupost!

  • _petra_ 31.05.2013.

    nije ona tako ustogljena kako se drzi za javnost

  • Alex127 31.05.2013.

    Djeca koja su bogata i koja odrastaju u okolini u kojoj se ima nikada nece moci shvatiti kako je to ne imati (osim ako im se zivot tako okrene da se nadu u neimastini), tako da te spike o tome kako moraju biti sretni jer imaju padaju u vodu. Dapace, stavljati im na nos to da moraju biti sretni da imaju vec na neki nacin im se usadje u sistem neka ideja da su drugaciji (bolji) od drugih. neznam, pretpostavljam da je tesko odgajati dijete u bilo kakvom okruzenju, a isto tako nije lako ni odgajati djecu u slucaju kad su roditelji bogati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare