To je to što me zanima!

Victoria je presretna: David i ona napokon će dobiti i kćer

Nakon što joj je liječnik sinoć rekao da čeka curicu, Victoria je bila izvan sebe od uzbuđenja te je čak i zaplakala od sreće. Par je odlučio da im je ovo zadnje dijete
Vidi originalni članak

Victoria ima 36 godina, a i David razmišlja o životu nakon nogometa. Za njih, samo im je nedostajala kćer kako bi imali savršenu obitelj. Ostvarili su im se svi snovi, rekao je prijatelj para nakon što je objavljeno da će Beckhami dobiti kćer. 

Liječnik je sinoć Victoriji i Davidu Backhamu (35) rekao da će nakon tri sina dobiti i curicu. Vijest je oduševila trudnu Posh koja je čak i zaplakala od sreće. 

- Oboje su presretni. Ovo će biti njihovo posljednje dijete i misle da će se kćer savršeno upotpuniti njihovu obitelj - rekao je za britanski The Sun blizak prijatelj obitelji. 

Par već ima tri sina Brooklyna (11), Romea (8) i Cruza (5), a Victoria je često ponavljala kako bi htjela odgajati i djevojčicu i sada joj se želja napokon i ostvarila. Kćerkica je zdrava i normalno se razvija, a na svijet bi trebala doći tijekom ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nabukodonosor_1 05.02.2011.

    nekom sve..nekom nista! ...ajde hvala bogu da je bar netko plodan!

  • yumma 05.02.2011.

    Drago mi je zbog njih.Svi sinovi su potegli na nju,ovaj najmlađi najviše.I mala će bit ista ona.

  • qwdqd 05.02.2011.

    sretno Vicky :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare