To je to što me zanima!

Victoria na strogoj dijeti: Jede 'pet šaka' zdrave hrane na dan

Supruga Davida Beckhama želi zablistati na New York Fashion Weeku koji će trajati od 8. do 15. rujna. Potpuno je izbacila šećer, vježba i pije puno vode
Vidi originalni članak

Samo pet dana poslije rođenja kćeri Victoria Beckham (37)  krenula je na strogu dijetu kako bi svoje tijelo vratila u stanje prije nedavne trudnoće. 

Dok David (36) provodi vrijeme na plaži ispred unajmljene kuće u Malibuu, Victoria pazi na svoju kći Harper Seven koju je rodila 10. srpnja. 

Usput pokušava vratiti svoju liniju strogom dijetom. Riječ je o 'pet šaka' zdrave hrane dnevno koje Victoria pojede. Podvrgnula se tom strogom režimu kako bi savršeno izgledala na New York Fashion Weeku od 8. do 15. rujna. 

Šećer uopće ne jede, a priušti si male porcije dimljenog lososa, škampa s čilijem, tunu i jaja. Pije i puno vode.  Kako bi dijeta što bolje funkcionirala, Victoria uz sve to i vježba. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • veve 18.08.2011.

    falaaa...

  • veve 18.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kikibonbon23 17.08.2011.

    neka ide na djetu, ali brate ne treba pretjerivati! svasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare