To je to što me zanima!

Victoria ne ispušta kći iz ruku: Ona i Harper modno usklađene

Victoria je Harper odjenula u crno-bijelu haljinicu, preko toga stavila joj je crni bolero, a kosu joj je ukrasila crnom trakicom. I sama se odlučila za istu boju
Vidi originalni članak

Otkako je rodila, Victoria Beckham (37) šestomjesečnu Harper Seven ne ispušta iz ruku. Supruga Davida Beckhama (36) i njihova kćerkica u petak su napustile hotel u Londonu u društvu zaštitara. Brižna majka brine se da njezina djevojčica bude odjevena u skladu s modnim trendovima. 

Victoria je Harper odjenula u crno-bijelu haljinicu, preko toga stavila joj je crni bolero, a kosu joj je ukrasila crnom trakicom. Modna dizajnerica ništa ne prepušta slučaju, pa se i ovoga puta savršeno dotjerala. Dok su djevojke bile u Londonu, David je početkom ovog tjedna sa snovima Brooklynom (12), Romeom (9) i Cruzom (6), otišao u Ameriku. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BlackDevil 15.01.2012.

    ženo pusti dijete da ima normalno djetinjstvo a ne odmalena živi u tvom bolesnom, modnom svemiru!!!

  • mazaluna 15.01.2012.

    E ,a naše jadnice skrivaju djecu kao da su one neke zvijezde.Našoj djeci stavljaju crni povez na oči, a pogledajte kako bez srama koriste na TV djecu kao "fehtaju" humanitarnu pomoć.FUJ

  • lronaleonić 15.01.2012.

    Bolesno je bebu oblačiti u crno, bez obzira na potpise i markice. Čudim se da dijete još nije stavila na dijetu, da izgleda odvratno kao mama. Od tate mala sigurno neće dobiti pomoć, a mama samo želi da pretekne onu jadnicu Suri i da se o njezinoj kćerki više piše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare