To je to što me zanima!

Victoria: 'Nisam imala prijatelja u školi, bila sam žrtva nasilja...'

Victoria je s kćeri Harper imala važan razgovor u kojem joj je objasnila da ako vidi djevojčicu na igralištu koja stoji sama, neka joj priđe i pita da se igra s njom, jer je jednom davno Victoria bila ta usamljena djevojčica...
Vidi originalni članak

Dizajnerica Victoria Beckham (46), bivša članica grupe 'Spice Girls', otkrila je dosad nepoznate detalje iz svog djetinjstva. Priznala je kako je bila žrtva vršnjačkog nasilja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Godišnjica braka Victorije i Davida

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U školi sam bila vrlo tiha i nisam imala puno prijatelja, a sad shvaćam da sam zapravo trpjela nasilje. Ne želim da se nitko osjeća poput mene u toj ionako ranjivoj dobi zato sam kad je Harper krenula u školu imala važan razgovor s njom i rekla sam joj: 'Ako ikada budeš na igralištu i primijetiš djevojčicu koja stoji sama postrani, pitaj je da se igra s tobom jer tvoja majka jednom davno bila ta djevojčica'. Htjela sam da to osvijesti i želim da nitko nije usamljen kada je Harper blizu - rekla je dizajnerica. 

Victoria je sad vlasnica modnog carstva, koje ne posluje najbolje posljednjih godina, ali joj to ne umanjuje sreću zbog uspjeha koji je ostvarila. Također, ponosna je na obitelj koju je stvorila s bivšim nogometašem Davidom Beckhamom (45). 

- Blagoslovljena sam jer imam prekrasnog supruga, lijepu, zdravu i sretnu djecu - rekla je Victoria. 

Iako se govorilo kako je brak Victorije i Davida na klimavim nogama, oni to negiraju.

- David i ja nemamo što dokazivati. Volimo se, podržavamo se i snažni smo i kao partneri i kao roditelji - rekla je bivša 'spajsica'. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Origano 18.07.2020.

    Prijatelja uvijek možeš naći ako želiš,uvijek ima netko na tvom nivou.Ne traži ga iznad ni ispod.

  • tihomir29 18.07.2020.

    Pričekajmo malo, možda je bila i meta rasizma ili silovana, i to je u modi sad. 🙄

  • 18.07.2020.

    Ja ni sada nemam prijatelja a školu sam odavno prestao ići...

Komentiraj...
Vidi sve komentare