To je to što me zanima!

Victoria se hvali: Odgaja djecu, dizajnira i vješta je u kuhinji...

Čini se da su se Victorijine kulinarske sposobnosti promijenile od 2008. godine kad je izjavila da su jedino što zna napraviti jela koja uključuju mljeveno meso
Vidi originalni članak

Osim što pjeva, dizajnira odjeću i uspješno odgaja četvero djece, Victoria Beckham (37) ima vremena i za kuhanje. Supruga Davida Beckhama (36) fotografiju svog kulinarskog umijeća objavila je na Twitteru. Hrana s fotografije napravljena je za sinove Romea i Cruza koji su je ponijeli u školu. Pite sa svinjetinom i kobasice u tijestu sa sirom i ananasom ukrasila je malim zastavama Velike Britanije. 

- Upravo sam završila s kuhanjem. Ponosna sam što sam Britanka - napisala je Victoria uz fotografiju. 

 Čini se da su se Victorijine kulinarske sposobnosti promijenile od 2008. godine kad je izjavila da su jedino što zna napraviti jela koja uključuju mljeveno meso iako je vegetarijanka. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ketyv 22.03.2012.

    ajde super,svestrana i sposobna žena...

  • deny-1 22.03.2012.

    ...a dobro šta ste se sad obrušili drvljem i kamenjem na nju... priznajte i vi da ni vi ne bi kuhali da si možete priuštiti svog osobnog kuhara.... zavist je gadna stvar....

  • lana1987 22.03.2012.

    je.ote koji napadi na ženu! milijoni ljudi koriste twitter, face i ostala društvena sr.nja! nije se išla u novine hvalit kako zna složit pitu neg je objavila fotku na twitter, a druga je stvar kakvu će senzaciju od toga napraviti samoprozvani novinari, koji ne znaju pisati o ničem pametnijem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare