To je to što me zanima!

Victoria's Secret može se pohvaliti s nova dva anđela

Manekenke Lindsay Ellingson i Emanuela de Paula došle su u Victoria's Secret kao zamjene za trudne modele Adrianu Limu i Karolinu Kurkovu
Vidi originalni članak

Nova lica u Victoria's Secretu su Amerikanka Lindsay Ellingson (23) i Brazilka Emanuela de Paula (20). Došle su kao zamjena za trudnu Adrianu Limu i Karolinu Kurkovu. Lindsay je dosad surađivala sa Chanelom, Dolce & Gabbanom i Valentinom. Emanuela je dvije godine bila zaštitno lice kompanije Next. Nije teško zaključiti zašto su baš te dvije djevojke izabrane. Alessandra Ambrosio (28) i Marisa Miller (31) dobile su ozbiljnu konkurenciju. Victoria's Secret cijenjeni je američki proizvođač ekskluzivnog donjeg rublja. Tvrtku je u San Franciscu 1977. godine osnovao Roy Raymond, koji se osjećao posramljen dok je u velikim trgovačkim lancima kupovao donje rublje za suprugu. Njegove trgovine trebaju stvoriti ugodnu atmosferu za muškarce pri izboru donjeg rublja za svoje 'ljepše polovice'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HBCRO 13.08.2009.

    slay22 i arsta-ne kažem da ove žene nisu lijepe-dapače ali ako pogledate onaj link koji sam poslala vidjet ćete da je žena naprosto premršava,pa vire joj kosti.Doduše nakon photoshopa izgleda bolje,kao i ove ostale,ali smiješno mi je da njih promoviraju kao nekakve fenomenalno zgodne cure kad su bez photoshopa nešto posve drugo.Naprosto mislim da bi za njihovo zdravlje i za sve one cure koje ih gledaju na TV i u novinama bilo bolje da nešto pojedu,jer nije normalna pojava ako ti se vide rebra ,i kosti na nogama,a ako se pogleda ta slika na linku to se sve vidi.Sve je više anoreksičnih modela i običnih cura pa mislim da bi bilo bolje da normalno jedu umjesto da se izgladnjuju.

  • cinderella 13.08.2009.

    meni le Lima daleko najljepša..ali ova nova Brazilka nije loša..fotošop ili ne,manje bitno jer bolje i to nego silikoni..

  • slay22 13.08.2009.

    Stvarno pretjerujete... Neki ovdje očito ne mogu prihvatiti da na ovom svijetu postoje žene koje su izuzetno lijepe. Naravno da se koristi photoshop, pa i previše ali sve ove cure su jako lijepe bez obzira na to, nisu savršene u prirodi ali tko je uostalom. U njihov izgled se ulaže puno truda ali to im je i posao a i svi mi bi izgledali bolje kad bi se više potrudili. Zato malo smirite strasti i nemojte vlastite komplekse i nezadovoljstvo liječiti tvrdnjama kako je sve što je lijepo photoshopirano i umjetno... Ljepota nije najvažnija stvar na svijetu ali to ne znači da ona ne postoji. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare